Új pályával reklámozhatják Kínában a Fortnite-ot

Új pályával reklámozhatják Kínában a Fortnite-ot

De több, mint valószínű, hogy csak egyszerű lustaság miatt került ez a kép a Tencent prezentációjára.

Pár napja érkezett a hír, hogy a Tencent, körülbelül 100 millió yuant vagyis 15 millió dollárt fektet a Fortnite-ba és Kínában is megjelenik a játék, ami mellett a Battle Royale e-sport részét is megpróbálják fejleszteni. Természetesen ez egy nagyon jó hír a kínai játékosoknak és az Epic Games-nek is, de a többieknek már annyira nem, hiszen a kínaiak híresek arról, hogy szinte mindegyik játékban csalnak. Ebbe a hibába esett a PUBG is, ami rengeteg fejfájást okozott a fejlesztőknek. Állítólag, egy régiózárhoz hasonlító rendszer megérkezik a Fortnite-ba is, így nincs okunk a félelemre.

A prezentáció egyik érdekes fordulata viszont az volt, amikor az egyik képen megjelent egy új pálya, amiről már el is kezdtek pletykálni a játékosok. A prezentáción látható map sokkal kisebb és nagyon egyszerű volt, ami végül arra engedett következtetni, hogy igazából csak az eredeti pálya egy kiragadott részlete, ami csak az illusztráció miatt került oda. Ez főleg akkor vállt nyilvánvalóvá, amikor a TwoEpicBuddies szinte tökéletesen megcsinálta a képen látható pályát Photoshoppal az eredeti egy részéből.

Így sajnos, valószínűleg csak egy kis lustaság és egy csipetnyi Photoshop szülte a bemutatón látható pályát. A meteoros pletykák szerint viszont akár új mapot is kaphatunk a negyedik szezonra, ami elég valószínűtlen, de reménykednünk azért szabad.

Ti örülnétek egy új pályának?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!