13 éves Fortnite játékost igazolt a Team Secret

13 éves Fortnite játékost igazolt a Team Secret

Soha nem lehet elég korán kezdeni, de ez már lehet, hogy egy picit túlzás.

A Team Secret csapata a legtöbb játékos számára a Dota 2-ből lehet ismerős, hiszen perpillanat a világranglista második helyét foglalják el, míg a csapatkapitányuk egy élő legendának számít a közösségben. Mint minden sikeres szervezet ők is elkezdtek terjeszkedni és mára már rengeteg játékban megtalálhatjuk őket. Nemrégiben összeszedtek egy PUBG csapatot is, de természetesen a másik híres Battle Royale-t, a Fortnite-ot sem hagyják ki, ahol hatalmas meglepetésre a 13 éves, angliai Kyle "Mongraal" Jackson-t igazoltak le. A négyes squad perpillanat így néz ki:

  • Mats "Sak0ner" Sorum (Norvégia)
  • Kyle "Mongraal" Jackson (Egyesült Királyság)
  • Domeniks "Domentos" Bunts (Lettország)
  • Michael "VNHL" Gustad (Norvégia)

A szervezet időzítése nem a véletlenen múlott, hiszen nemrég jelentették be a PUBG Global Invitational-t, ahol 2 millió dollárt osztanak szét júliusban, míg a Tencent nemrég 15 millió dollárt fektetett be a Fortnite e-sportba, amiből online, regionális és globális versenyeket is szeretnének rendezni. A világ a hétvégén láthatta, hogy mire képes egy nagyobb torna, hiszen a jelenlegi legsikeresebb streamer, Ninja elképesztő számokat produkált a saját maga által szervezett Las Vegas-i versennyel. A torna újból megdöntötte Ninja előző rekordját, hiszen volt, hogy 660 ezer nézője volt a csatornájának.

A scrimeken állítólag remekül teljesít a fiatal játékos, de kíváncsian várjuk, hogy vajon ott lesznek-e a legelső versenyek egyikén.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!