Battle for Azeroth Q&A: Összeszedtük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat

Battle for Azeroth Q&A: Összeszedtük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat

A tegnapi kérdezz-felelekben sok minden más mellett a Global Cooldownok is szóba kerültek, amiről kaptunk pár jó hírt.

Április 26-án újabb egy órás kérdezz-feleleket tartott a Blizzard, ahol a jól ismert Ion Hazzikostas próbálta megválaszolni a közösség által feltett legégetőbb kérdéseket. A videót az alábbi linken nézhetitek végig, de mi kigyűjtöttük a fontosabb kérdéseket és válaszokat természetesen magyarul.

Kaphatunk egy értelmes magyarázatot és választ arra, hogy miért kerül szinte az összes spell Global Cooldown alá?

Miért eszközölnének olyan változtatásokat, ami nem tetszik a játékosoknak? Pár funkció elvétele rövidtávon mindig bosszúságot fog okozni. A Have Group, Will Travel kivétele is komoly negatív visszhangot okozott a közösségben, de végül a hosszútávú terv fontosabbnak bizonyult, mint a rövidtávú felháborodás. Ez viszont nem azt jelenti, hogy megcsinálták ezeket a változtatásokat és most nem hallgatnak a közösségre. Már most is alakítottak rajta, hiszen a Heroic Leap, az Infernal Strike és a Hunter Disengage-ei is lekerültek a GCD-ről. Ezenfelül a Bloodbath-en is változtatnak valamennyit.

Leginkább azt szeretnék elérni ezekkel az alakításokkal, hogy ne legyenek egy-egy harc közepén olyan kínos szünetek, amikor nem tudunk mit csinálni. Ezek szerint tehát nem vonják vissza a változtatásokat, de pár dolgon módosítanak, amit én személy szerint örömmel látok.

Hogyan küzdenek meg majd a casual játékosok a Heart of Azeroth rendszerrel, ha egynél több karakterrel is szeretnének játszani?

A BfA valószínűleg barátságosabb lesz a casual játékosok felé és az altozás is egy picit könnyebb lesz. A BfA-ban az összes Azerite Power egy egységes nyakláncba kerül, így nem kell mindenhol újra megcsinálni a fegyvereket és rengeteg időt eltölteni az altozással.

Mit kapunk majd az Island Expeditions-ért?

Artifact Powert kapunk. Minden héten lesz három olyan sziget ahova elmehetünk. Ha minden héten megcsináljuk ezeket a sziget expedíciókat már kevésbé lesz jövedelmező a karakterünk számára a következő alkalommal.

Hogyan fog működni a PvP gearelés a BfA-ban? Véletlenszerű vagy vendor?

Marad a véletlenszerű. Minden héten megkapunk egy elemet a felszerelésünkből, de a véletlenszerű jutalmakkal is lehet plusz tárgyakat szerezni.

Mit terveznek most a large BG-kkel, hogy külön kerültek a normal BG-ktől?

Epic BG-nek nevezik majd el őket és ezért kikerül az úgy nevezett blacklisting.

Ashran kikerül a BfA-ból?

Egyelőre igen, de lehet, hogy később felújítva újra megérkezik.

Miért döntöttetek végül a Void elfek mellett a High Elfekkel szemben?

A Blood elfek igazából High elfek. Minimális különbség van a két sztori között, de ha egy magas, szőke elfet akarunk, akkor azt elérhetjük a Blood elfekkel. Találkoztunk Alleria-val és megismertük a Void Elfek történetét, így elég logikus, hogy ezt a fajt választotta a Blizzard, ezzel pedig az Allisok is kaptak egy elf fajt.

Terveznek Death Knight Allied Race-eket? Vagy Heritage Armort?

Egyelőre nem tervezik egyiket sem a BfA-ban, talán a jövőben, mert érdekes a háttér történetük.

Az intro küldetés eléggé negatívan világítja meg a Hordát. Aggódnom kéne, hogy a frakcióm gonosz lesz?

A gonoszság egy szubjektív dolog. A Hordának rengeteg arca van. Egy Undead nem jellemzi a Taureneket is, de komoly partnerség van köztük. A háborúk kemények és néha mindent fel kell áldozni a győzelemért. Rengeteg sztori következik, de mindkét frakció aggódhat emiatt.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!