Vízumproblémák a Na'Vi-nál, kihagyhatják Sydney-t!

Vízumproblémák a Na'Vi-nál, kihagyhatják Sydney-t!

A szervezet vezérigazgatója számolt be az aggasztó hírről.

Yevhen "HarisPilton" Zolotarov, a Na'Vi CEO-ja már korábban is aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy csak a csapat egy része kapott vízumot időben az IEM Sydney-re. A hét közepén ez még nem is jelentett akkora problémát, hiszen még befuthatott volna a többieké is, ám kevesebb, mint 72 órával az első meccsük előtt valódi katasztrófának tűnik a helyzet.

Négy tag, pontosabban Danylo "Zeus" Teslenko, Aleksandr "s1mple" Kostyliev, Ioann "Edward" Sukhariev és a gárda edzője, Mikhaylo "Kane" Blagin nem kapta még meg a szükséges okiratokat, így valószínűleg nem utazhatnak Ausztráliába. A Na'Vi ügyvezető igazgatója szerint Denis "electronic" Sharipov. Egor "flamie" Vasilyev és a menedzserük, Yevgeniy "ugin" Yerofeyev voltak szerencsések az ügyintézésben, de ez nem igazán számít, hiszen a teljes csapat így sem utazhat. Zolotarov azt is hozzátette, hogy az ESL "nem tud többet várni már" és fél, hogy nem vehetnek részt az ausztrál versenyen.

A Na'Vi kedd reggel 7:30-tól játszana a koreai MVP PK ellen. Egyelőre nem tudni, hogy otthon maradnak-e vagy sem, de most már valódi csodára lenne szükségük, hogy időben kiutazhassanak Ausztráliába.

Nyitókép: HLTV

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!