Egy kooperatív lövölde, amit ki kell majd próbálnotok!

Egy kooperatív lövölde, amit ki kell majd próbálnotok!

Csak négy ember kell hozzá, aztán indulhat is a móka.

Rengeteget szoktunk siránkozni amiatt, hogy a nagy és felettébb "gonosz" játékfejlesztők egyre kevesebb kooperatív játékkal örvendeztetnek meg minket, -pedig mostanában éppen fordulni látszik ez a tendencia. Erre nagyon jó példa a Sniper Elite-ről elhíresült Rebellion legújabb játéka, a Strange Brigade, amiben egyszerre négyen vághatunk bele az izgalmas és kellően elborult történetbe. 


Először tavaly nyáron, az E3 alkalmával találkoztunk a játékkal, ami többek között az Ace Ventura által is favorizált kontinensre, Afrikába kalauzol el minket, miközben halomra kell lőnünk olyan válogatott csúnyaságokat, mint például élőhalottakat, vagy különböző mitológiai teremtményeket. Természetesen erre meglesz a magunk ellenszere, ugyanis mindegyik karakter egyedi természetfeletti képességgel fog rendelkezni, ami - a megfelelő csapatösszhang esetén - jókor elsütve hatalmas előnyhöz juttathat majd minket. 

A történet szerint egészen az 1930-as évekig utazunk vissza, ahol is mi alkotjuk az angol kormány különleges csapatát, aminek tagjai mind-mind külön szerepet töltenek be. Így lehetünk egyszerű katonák, intellektuális tudósok, éleslátású mérnökök, vagy éppen precíz nyomkeresők, akik könnyedén ki tudják szagolni a ránk leselkedő veszélyeket.


Ebben egyébként segítségünkre lesznek a pályákon megtalálható csapdák, amiket legtöbbször használnunk kell majd ahhoz, hogy teljesíthessük aktuális küldetésünket. Ahogy mondjuk a Left 4 Dead-ben, vagy a Metal Gear Survive-ban megszokhattuk, itt is lesznek a hétköznapinál erősebb szörnyek, akik vérnyomásokat fokozó képességekkel képesek borsot törni csapatunk orra alá. 

Szerencsére már nem is kell olyan sokat várni a PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra érkező játékra, ugyanis kiderült, hogy még idén, augusztus 28-án végre megjelenik. Ráadásul már elő is lehet rendelni a játékot, amiért cserébe egy olyan DLC-t kapunk, amivel egy gépfegyver, egy puska és egy kispisztoly üti a markunkat. Ez ugyan nem sok, de legalább valami!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!