Folytatódhat a Dragon Age széria!

Folytatódhat a Dragon Age széria!

Egyik kedvenc szerepjátékunk újra visszatér. 

Durva belegondolni, hogy már négy év telt el a legutóbbi Dragon Age rész óta, úgyhogy már éppen eljött ideje, hogy egy újabb résszel csillapíthassuk étvágyunkat. Így külön örültünk annak, amikor a franchise vezető producere, Mark Darrah a twitterén erősítette meg, hogy úton van a negyedik epizód.

A fenti tweetet megelőzően nekiállt sztorizni arról, hogy a BioWare színeiben milyen játékokon dolgozott eddig: valószínűleg még sokat mondanak valamit azok a címek, mint a Baldur's Gate 1 és 2, a Neverwinter Nights, vagy a Jade Empire, de Markunk a Mass Effect első részén és a teljes Dragon Age trilógián is munkálkodott. Sajnos, a negyedik résszel kapcsolatban nem osztott meg további információkat, de ha bízunk a józan eszünkben - és ugye miért ne tennénk -, akkor hamarosan egy hivatalos bejelentés is jönni fog mellé. 

Persze, mivel párhuzamosan az Anthem-en is dolgoznak, ami jelen állás szerint 2019-ben fog megérkezni, ezért leghamarabb 2020-ra várhatunk valamit a Dragon Age folytatásából, de könnyen lehet, hogy az csak maximum kipróbálható és nem a végleges változat lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!