Nem megy az építés? Ezt a programot neked találták ki!

Nem megy az építés? Ezt a programot neked találták ki!

Az egyik játékos megunta, hogy nem tudja hol gyakorolni az építkezést, ezért a Unity segítségével készített egy gyakorló pályát.

A Fortnite világában az építésen rengeteg minden múlik. Ha az ellenfelünk fölé tudunk keveredni, akkor szinte mindegy, hogy hogyan célzunk; előbb-utóbb meg tudjuk ölni őt, hiszen lefele mindig könnyebb lőni, mint felfele. Jól építeni viszont csak több száz meccsel lehet megtanulni, és akkor is csak limitált erőforrással dolgozhatunk. Ezt unta megy egy reddit felhasználó -név szerint lioralterman is- aki úgy döntött, hogy csinál egy Fortnite-hoz hasonló mini game-et, ahol végtelen alapanyaggal próbálhatunk építeni. A játékot az alábbi LINKEN érhetitek el.

Mivel ez az első kiadása, így eléggé kezdetleges és ne várjunk tőle világot megváltó dolgokat, de a fejlesztő állítása szerint ez szépen fejlődni fog. Hamarosan tudunk majd sensitivity-t állítani, végtelen tölténnyel lövöldözni célpontokra és még a kontroller támogatást is tervezi a közeljövőben. Érdemes nem csak a böngészőből megnyitni a játékot, hiszen ha letöltjük, sokkal simábban és élvezhetőbben fog futni a játék és csak ott tudjuk új billentyűkre bindelni az építkezést. Hiánypótló program, az egyszer biztos, és a jövőben rengeteg segíthet azoknak, akik még bizonytalanok vagy csak most kezdték a játékot.

A fent említetteken kívül természetesen az edit funkció is hamarosan megérkezik és botok ellen is kipróbálhatjuk, milyen megvédeni vagy éppen megtámadni valakinek az építményét, érdemes elmenteni és akár egy-két hét múlva visszanézni, hogy mik változtak.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!