Egy skót csatárral szinte csodának számít a gólszerzés

Egy skót csatárral szinte csodának számít a gólszerzés

A statisztikai adatok alapján újra megtalálták a játék legrosszabb csatárát.

Oliver McBurnie a Swansea Cityben rúgja a bőrt, a Premier League idei szezonjában pedig 11 alkalommal lépett pályára, ebből kétszer kezdőként. Ez idő alatt nem sikerült gólt szerezni, mindössze egy asszisztot tudtak bevésni a neve mellé. Aztán január 31-ével kölcsönbe került a Championshipben szereplő Barnsley FC-hez. Itt azért egy csöppet már jobban megy a szekere, hiszen 7 találatnál jár. A virtuális világban azonban nagyon gyatra sors várt rá, mivel jelenleg ő a FIFA18 leggyengébb támadója. Ez a cím eleddig David Faupala nevéhez fűzödött, egészen mostanáig.

A statisztikailag legpocsékabb csatár a Manchester Cityé

Pep nem valószínű, hogy egyhamar pályára küldi az illetőt.

A FIFA játékosok tehát nem voltak igazán sikeresek vele. A Fut Bin adatai szerint 68 Ultimate Team mérkőzésben használták, az eredmények alapján átlagosan 0,03 gólt és asszisztot jegyeztek vele ez idő alatt.

A skót McBurnie tehát a korábbi Manchester City csatára, David Faupalatól vette át a legrosszabb csatára titulust. A kártyája nem néz ki egyébként ennyire szörnyűnek, bár lenne mit javítani rajta:

A skót és francia játékoson túl egyébként van még egy futballista, aki náluk is rosszabb lövési ratingel rendelkezik. Az AC Milan kolumbiai hátvédje, Jherson Vergara a statok alapján jobban jár, ha nem a tüzelést választja.

Tény és való, hogy védő létére nem is ez az első számú feladata, pláne, mivel 70-es lappal rendelkezik és egy 80-as potenciál is rejtőzik benne, szóval első ránézésre nem tűnik a legrosszabb játékosnak a világon. Egy kattintás után jobban megvizsgálva az ő ezüst kártyáját látni fogjuk, hogy a lövési értéke elképesztően pocsék, konkrétan a legrosszabb a játékban. Persze senki nem is várja tőle, hogy CR7 és Messi szintjén tüzeljen, ráadásul fiatal kora miatt van még ideje javulnia ebben a mutatóban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!