Megérkezett a The Forest teljes változata!

Megérkezett a The Forest teljes változata!

És még egy hangulatos előzetest is kaptunk hozzá. 

Kicsivel több mint 2 héttel ezelőtt adtunk nektek hírt arról, hogy hamarosan megérkezik a 2014-ben debütált The Forest teljes változata, ami rengeteg újdonsággal várja a túlélőjátékokra fogékony gamereket. Örömmel jelentjük, hogy a korai hozzáférést leváltva végre örülhetünk a teljes verziónak, aminek alkalmából egy hangulatos trailert is kaptunk. 


A fejlesztők beszámolója alapján az 1.0-ás verzió megjelenésével együtt megérkezett az alapjaiban újragondolt időjárási rendszerlényegesen jobb lett a végjáték - ráadásul alternatív befejezést is kapunk -, valamint optimalizáltak is a The Forest-en, hogy még jobban fusson a rajongók gépein. Ezek mellett pedig számtalan idegesítő hibát javítottak ki, hogy a lehető legjobb játékélményben lehessen részünk. 

Eredetileg a teljes változattal érkezett volna a játék VR-módja, ám ez átcsúszott május 22-ére. Így PC-re ugyan már elérhető a The Forest, viszont a PlayStation 4-es változatra még várni kell, bár az Endnight Games szerint idén biztosan meg fog jelenni. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!