Lehet, hogy az ötödik szezonra még nagyobb pusztításra kell készülnünk

Lehet, hogy az ötödik szezonra még nagyobb pusztításra kell készülnünk

Még csak most söpört végig a pályán a meteorraj, de néhányan már a következő szezonnal foglalkoznak.

Végre megérkezett a negyedik szezon, és szinte minden titokról lehullott a lepel. A pálya teljes egészében átalakult, -hiszen Dusty Depot fele eltűnt, valamint egy hatalmas kráter tátong a gyáraknál. Emellett több kisebb darabka is becsapódott, ami miatt a börtön és Tilted Towers egyik épülete is összeomlott. Érdekes módon viszont nem csak a meteorok alakították át a pályát, hiszen az Epic rengetet új easter egget és konkrét helyszíneket helyezett el a pályán. Elsőként vegyük végig az egyik nagy változtatást, Risky Reelst.

A pálya észak-keleti részén található meg Wailing Woods felett, ahova a meteor egyik darabkája csapódott. Ez a hely leginkább az introban látott autósmozira hajaz, amivel kicsit felfrissítették a pálya észak-keleti részét.

Emellett nem mehetünk el szó nélkül a Moisty Mire-ben található új filmszettről sem. Mindenhol kamerákat és díszleteket láthatunk, míg a mellette lévő börtön, mint említettem teljesen tropára ment.

Most viszont elérkeztünk a legérdekesebb és a következő szezont potenciálisan befolyásoló területekhez. A pálya teljesen keleti részén található egy kastély, aminek a pince részében egy egész bázis van, ami kísértetiesen hasonlít egy szuperhős főhadiszállásra. Ez idáig még nem okozna túl nagy aggodalmat, hiszen tudtuk, hogy ez lesz a szezon témája a meteor mellett és örömteli, hogy egy ilyen easter egg került a játékba. Ami már kicsit érdekesebb, hogy a pálya teljesen nyugati részére is került egy új építmény, ami egy gonosz főhadiszállásra hajaz.

A probléma csak ott kezdődik, hogy ez az épület egy hatalmas rakétát is rejt a hegyben, amit már sokan odáig gondoltak, hogy bizony a következő szezonra ismét sokat fog változni a pálya. De au is lehet, hogy egész egyszerűen felrobbant az egész sziget és új pályát kapunk. Persze ez csak spekuláció, és józan ésszel végig gondolva, ha a rakéta be is csapódik valószínűleg a pálya egyik részét fogja felrobbantani vagy teljesen elpusztítani. Perpillanat rengeteg lehetőség és szinte végtelen kimenetele lehet a sztorinak, de egyértelmű, hogy komoly lore-t akarnak építeni az Epicnél egy Battle Royale-hoz, amire még nem volt példa a játékok történetében. Hihetetlenül sok minden fért bele a 4.0.0-ába és reméljük nektek is annyira tetszik az új szezon, mint nekünk, igaz a skinek ezúttal kicsit gyengébbre sikerültek, de a következő 68 napban biztos sok zseniális kinézetet, emote-ot és sprayt kapunk.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!