Holnaptól bekerül Thanos a játékba

Holnaptól bekerül Thanos a játékba

Az őrült Titán hamarosan megérkezik a Fortnite-ba is.

Exkluzív szerződést kötött a Marvel és az Epic Games, ami szerint a következő, a héten érkező Limited Time Mode-ba bekerül Thanos az Infinity War őrült titánja. Holnap, azaz május nyolcadikán megérkezik egy új LTM, aminek a neve az Infinity Gauntlet Limited Time Mashup lesz. Ami hasonlítani fog a mostani játékra, de ezúttal száz játékos nem csak fegyverekkel harcol, hanem az Infinity Gauntlettel is.

Ha a kesztyűbe megszerezzük mind a hat követ, akkor Thanos megjelenik a pályán, méghozzá azon játékos személyében, aki ezeket összegyűjtötte, amivel természetesen a végtelen erőt is megkapja.

Ez természetesen nem csak a pénz és az üzlet miatt jött létre, hiszen különböző források megtudták, hogy Joe és Anthony Russo, csakúgy mint Drake hatalmas Fortnite fanok.

"Az elmúlt hónapokban miközben dolgoztunk az Infinity War-on, a szünetekben folyamatosan Fortnite-oztunk. Ezután eszünkbe jutott, hogy milyen menő lenne egy Fortnite - Avangers Mashup, ezért elbeszélgettünk Donald-dal"

Ő nem más, mint Donald Mustard, az Epic Games kreatív igazgatója, aki a következőket mondta:

"Egyszer csak a semmiből kaptam egy hívást Joe-tól. Miután kicsit agyon dicsértük egymás munkáját, elkezdtünk ötletelni. Elképesztően fontos és nehéz volt, hiszen valami olyat kellett alkotnunk, ami nagyon egyedi és mindkét rajongótábort megfogja. Pár órával később már meg is voltak az alapjai ennek az egészen zseniális ötletnek, ami egy LTM lesz. Egészen elképesztő volt a Marvelesekkel dolgozni és mindketten a végletekig tiszteljük egymást. Reméljük a rajongók élvezni fogják."

Az Infinity Gauntlet mindegyik platformon elérhető lesz május nyolcadikától.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!