Rascal trió - lejárt a Knight és Archers kombó ideje?

Rascal trió - lejárt a Knight és Archers kombó ideje?

A Supercell végre nyilvánosságra hozta, hogy mi lesz a legújabb kártya: a sokak által kedvelt Knight és Archers kombináció nemsokára nyugdíjba vonulhat?

A Supercell végre nyilvánosságra hozta az első képet a legújabb, 15 nap múlva bemutatásra kerülő kártyáról: a common fajtájú Rascal trióról. A bejegyzésükből pedig azt is megtudhattuk, hogy folyton rosszban sántikálnak. A twitter és Reddit szinte azonnal felrobbant: az 5 elixírt kóstáló lap nem 1 hanem egyből 3 minionnal operál: 1 tankosabb sráccal és két távolsági harcos leányzóval. Nem ismerős véletlen a kombináció? A sokak által kedvelt Knight és Archers párost láthatjuk viszont egy kártyába sűrítve. Természetesen a megjelenés óta jöttek már statisztikai összehasonlítások is, ahol a két pontosabban három lapot egymás mellé pakolva máris világosabb képet kaphatunk a helyzetről.

A közelharcos Rascal sebzése ugyan kevesebb és lassabban is támad, mint a sokak által kedvelt Knight, viszont több életerővel rendelkezik, így tovább bírja a harctéren. De végül is ez egy közelharcos feladata, nem? Fel kell fognia a támadásokat a távolsági harcosok elől. Ez pedig azt jelenti, hogy a kártya tényleges értéke a két leányzó lesz, akik hozzák is azt, amit elvárunk tőlük. 86 sebzés helyett (ez az Archerek általános sebzése) 110 az alapsebzésük, ezen felül 1,1-es támadási sebességgel rendelkeznek, ami szintén jobb, mint elődeiké. Egyetlen egy bökkenőt azonban találhatunk: életerejük kevesebb, viszont ennek kompenzálásra ott van előre nyomuló társuk.


"Az eredeti Rascal trió" - reddit

A kép megjelenését követően, alig fél órája egy rövidke, alig 1 perces animáció is érkezett az új kártyáról, ahol közelebbről is megismerhetjük a Rascal trió tagjait.

A végső kérdés ezen információmorzsák ellenére is megválaszolatlan marad: érdemes lesz e lecserélni a már jól bevált módszert egy teljesen ismeretlenre? Ezt igaz akkor tudjuk majd csak eldönteni, ha a kártyát végre az élő szerveren is ki tudjuk próbálni, viszont egy biztos: az elixír költsége kisebb lesz, mint a Knight és Archer párosításé; -a két kártya ugyanis összesen 6 elixírbe kerül, míg a Rascal triót 5 elixírért tudjuk lehívni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!