FOXCHAMP! Itt vannak Deadfox stream emote-jai

FOXCHAMP! Itt vannak Deadfox stream emote-jai

A legsikeresebb magyar CSGO játékos szeretné kicsit aktívabbá tenni Twitch csatornáját.

Napjaink legsikeresebb magyar CSGO játékosa, Böröcz "Deadfox" Bence a magyar közösségben nagy népszerűségnek örvend, így sokan örülnének, hogyha gyakrabban streamelne Twitch-en. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki az alábbihoz hasonló mozdulatokat megnézné élőben is:

DeadFox szinte kitörölte a játékból KennyS-t -VIDEÓ

Bencének már nem hiányzik annyira az az AWP, AK-val is könnyedén kilőtte Kenny-t.

De talán majd most többet látjuk a magyar kiválóságot! Tegnap este ugyanis Deadfox bemutatta saját emote-jait, melyeket egy magyar designer, Romhányi "GetZ" Zsolt készített és igen jól sikerültek! Az alapkoncepció természetesen a róka volt, a sub badge pedig az alapján fejlődik, hogy mennyi ideje vagyunk feliratkozva az adott csatornára. A frissen feliratkozott nézők egy bébi rókát kapnak a nevük mellé a chaten. 3 hónap elteltével ez egy átlagos rókává változik, 6 hónap után leszünk igazi DeadFoxok, az első év eljöttével pedig egészen terrorista rókákká válunk. Ha esetleg már rutinos rókaként, két éve vagyunk feliratkozva Bencére, akkor egy igazi veterán sas rókává fejlődünk, 3 év után pedig megkapjuk a legveteránabb foxot is, a LeetFoxot.

Természetesen a saját hangulatjelek sem maradhattak el, ahol kaptunk egy UnLocko névre hallgatót, ami nagy valószínűséggel azokra a pillanatokra utal, amikor nem pártolt igazán a magyar játékos mellé a szerencse. A következő a Rip, amit gondolom megmagyaráznom sem kell, hogy mit is jelent. Egy kis róka farok is kilóg a sírból, csakhogy el ne térjünk az alap témától. A legutolsó természetesen a legegyedibb, amit a híres PogChamp emótáról mintáztak. DeadFox-nál viszont ez FoxChamp névre hallgat és a játékos a saját arcát adta a hangulatjel elkészítéséhez. A haj persze tökéletes, mint mindig.

DeadFox azt is megemlítette, hogy szeretne aktívabban közvetíteni, viszont a sok verseny és gyakorlás miatt jelenleg nincs rá sok ideje. Mi azért reméljük, hogy többet látjuk majd kószálni saját Twitch csatornáján.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!