Elcsúsztatták a BLAST Pro Isztambult!

Elcsúsztatták a BLAST Pro Isztambult!

A dátum mellett még a csapatok is változnak az eredetileg júniusra tervezett versenyen.

Az előrehozott török választások egyik legnagyobb vesztese egyértelműen a BLAST Pro Series következő állomása. Eredetileg június 22-23-án láthattuk volna Isztambulban játszani a világ legjobb csapatait, de később egy nappal arrébb tették az egyetemi vizsgák miatt, most pedig a választások miatt egészen őszig csúsztatta a RFRSH a rendezvényt.

Az új dátum szeptember 28-29. lett, ami szintén nem a legjobb megoldás, hiszen közvetlen a FACEIT London Major utáni hétvégén van, egy időben az ESL One New York-kal. Az új időpont miatt a FaZe és a Cloud9 is visszamondta a versenyt, míg az SK indoklás nélkül eltűnt a névsorból. A szervezők az Astralis, a NiP és a Space Soldiers hármasa mellé meghívták most a Virtus.pro-t, így két további együttes még bejelentésre vár.

Némi információt is elejtettek a nyilatkozatban, ugyanis az egyik "tartalék hely", míg a másiké egy "új, még be nem jelentett, nemzetközi top csapat". Nem teljesen értjük, hogy kire gondolhatnak ilyen furcsa jelzőkkel, hiszen egy jelenleg ismeretlen gárda hogyan is lehetne top. Könnyen lehet, hogy az SK-ról van szó, akik az Immortals égisze alatt júliusban változtatnak a felálláson is? Vagy a G2 körüli események hoznak valami más meglepetést is a shox-terven kívül? Nem tudni, de az biztos, hogy ismét komoly csapatokkal találkozunk majd, és egy remek tornát hoz össze a RFRSH a megannyi balszerencse ellenére is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!