Hirdetés

Hamarosan a Fortnite-ba is eljöhet a kompetitív mód

Egyelőre keveset tudunk és csak egy szál fájl nevünk van, de lehet, hogy hamarosan az egyik LTM a versenyszerű Fortnite lesz.

Hirdetés

Ma délelőtt végre megérkezett a 4.2-es frissítés, ami a megszokott patch notes-ban említett rahedli változtatás mellett, a játék fájljaiban is alakítgatott egy kicsit. Ilyenkor kerülnek be az arra a hétre érkező skinek és a következő hónapokban cserélődő LTM-ek neveit is láthatjuk. A skineket és az emote-okat itt nézhetitek át:

Emellett viszont, mint említettem az új LTM fájl nevek is jöttek, ami szerint visszatér majd a Blitz és a 20v20 is, de ami a legérdekesebb, hogy egy új név is felkerült a listára.

Sokak szerint szinte egyértelmű, hogy ez egy Competitive módot jelent, ami először LTM-ként érkezhet meg próbára, aztán előfordulhat, hogy végleg bent marad, hiszen az ELO szerinti, versenyszerű játék sok Fortnite játékosnak az álma. Semmit nem szabad készpénznek venni egyelőre, hiszen akár egy másik módot is takarhat a Comp felirat, de ha tényleg belevág a versenyszerű Fortnite-ba az Epic, akkor valószínűleg csak a szokásos rank szerinti rendszerben oldhatnák meg, ahogy az a CS:GO-ban vagy a LoL-ban is történik. Kérdés, hogy a helyezésen kívül a killek is érnének-e valamit, hiszen nem csak a győzelmek mutatják meg, hogy egy játékos mennyire jól tud játszani.

A rankednek viszont hátulütői is lennének, mert sokan még ennél is komolyabban vennék a játékot, ami nagyban befolyásolhatná a közhangulatot és gyorsan átalakulna egy toxic közösséggé ez a hatalmas játékosbázis. Az biztos, hogy ha életben akarják tartani a Fortnite-ot hosszútávban is, arra nem lesz elég a jelenlegi casual Battle Royale. A szezonokkal együtt a ranked is zárulhatna kicsit többször (mint hatvan naponta), és akár jutalmakat is kaphatnánk ha jól teljesítünk. Személy szerint én kiváló ötletnek tartom, és remélem minél hamarabb játszhatunk hasonló tudással rendelkező játékosok ellen a közeljövőben.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?