Top 2: A legszebb és legvicessebb kombók a heti Brawl-ból

Top 2: A legszebb és legvicessebb kombók a heti Brawl-ból

Az eheti Tavern Brawl-nál biztos, hogy szem nem marad szárazon. OTK kombók és kis pingvin!

Gondolom már ti is láttátok az eheti Tavern Brawl-t, ami ugyan nem új, mégis ez csupán a második alkalom, hogy játszhatunk vele (először még 2016 májusában került be az élő szerverre). De ha még nem vettétek rá magatokat, akkor ajánljuk, hogy próbáljátok ki, mert nagyon vicces meccseket lehet benne lejátszani. A Brawl lényege röviden a következő: kiválasztasz egy hőst, majd két kártyát hozzá és indulhat is a buli. Igen, ez tényleg azt jelenti, hogy a paklid a választott két kártya duplikációiból fog állni. Most biztos azon gondolkodsz, hogy ebben mégis mi a mókás? Annak érdekében, hogy állításunkat igazolni tudjuk nektek, hoztunk pár példát, amelyek biztos mosolyt csalnak majd a ti arcotokra is.

Kripp és az OTK

Krippet szerintem senkinek sem kell bemutatnom: az Arénáiról és tanító célzatú videóiról ismert játékos, most Tavern Brawl-ozásra adta a fejét. A végeredmény pedig igen érdekesre sikeredett: miután elérte az 5 manát ellenfelének már beleszólása sem lehetett a meccsbe. Az általa használt két lap a Druid legendás fegyvere: a Twig of the World Tree illetve a 6 manát kóstáló Starfire. A kettő kombinációja szinte félelmetes: a Starfire nem csak 5 sebzést okoz (ez esetben az ellenfélnek) hanem még egy kártyát is húz mellé. Így biztossá vált a folyamatos mana pótlás Kripp számára.

Teljes pszichológia hadviselés

Ezt a paklit máshogy nem lehet leírni. Az Animated Berserker és a pici pingvinek kombinációja egyszerűen halálos. Természetesen először az 1 manás lény kerül le utána pedig jöhetnek szépen sorban a pingvinek... a vesztőhelyükre, ugyanis a Berserker különleges tulajdonsága az, hogy miután kijátszol egy lényt, egyet sebez belé. Ez pedig egy szempillantás alatt kinyiffantja csőrös barátainkat. A deck kegyetlensége utánozhatatlan: legtöbbször az ellene játszó játékosok megtörnek és feladják az egészet. Megértem; én sem akarnék naphosszat cuki pingvinek halálával szembesülni.Öröm az ürömben, hogy vannak olyan Warrior játékosok is, akik nem ezzel a deck-el játszanak és mint ahogyan a példa is mutatja feladják a meccset. A Reddit-re felkerült kép melletti komment szekcióba, természetesen jöttek a támogató üzenetek a vesztes hős számára: "Mind büszkék vagyunk rád!" "Nem minden hős visel köpenyt." "Helyes dolgot tettél..." Igen, nekünk is ez a meglátásunk.

Maradj csendben Rogue

Ez a játékos is tudja, hogy mitől döglik a légy! A csak 1 manás lénnyel illetve 1 manás varázslattal operáló pakli tisztán arra lett felépítve, hogy OTK-t lehessen vele végrehajtani. Azonban egy kérdés megválaszolatlan marad: vajon ez sikerülni fog a következő körben?

Akkor sem rakod le azt az 1 manás lényt....

A mai nap utolsó -és talán leggonoszabb- deckje a Mana Wraith-re építő Paladin. A szinte már géniuszi magaslatokba emelkedett játékos rájött, hogy a legtöbben 1-2 manás lényekre fogják építeni a paklijukat, így megpróbálta kivédeni, hogy az ellenfél korán le tudja pakolni azokat. Erre azonban csak az lehetett a megoldás, folyamatosan tudja növelni a lapok költségét. Mit ne mondjunk, tökéletes megoldást talált a Mana Wraith személyében az is biztos! De nem kell aggódni azért, hogy ő esetleg nem tud semmit sem lepakolni; számára ott van a Call to Arms, amellyel igen olcsón tudja a pástra hívni lényeit.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!