Ennyire jó lesz a The Division 2

A Ubisoft kifejtette, hogy mire számíthatunk az új rész kapcsán. 

Még március elején számoltunk be arról, hogy a Ubisoft bejelentette a The Division második részét, amin nem csak az első epizódért felelős Massive Entertainment fog dolgozni, hanem más társstúdiók is. Egyúttal azt is megígérték, hogy orvosolni fogják az előző játék hibáit, most pedig kifejtették, hogy mit értenek pontosan ez alatt. 


Ugyebár a The Division a 2016-os megjelenésekor még viszonylag elegendő tartalmat biztosított a játékosok számára, viszont a játék végére érve ezek igencsak megfogyatkoztak, ami hosszú távon a rajongók lelkesedését teljesen letörte és emiatt sokan még az újabb DLC-ket se várták meg. Éppen ezért a második részre úgy fognak készülni, hogy a már a legelejétől fogva rengeteg teendő, felfedeznivaló és összegyűjtendő cucc legyen benne és folyamatosan jönnek majd ki az újabbnál újabb frissítések, hogy még véletlenül se pártoljanak el a gamerek.

Ezt Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója mondta, aki azt is közölte, hogy figyelembe veszik a rajongók visszajelzéseit és - többek közt emiatt is - nagy hangsúlyt fektetnek az end-game tartalmakra. Zárásként elmondta, hogy egy nagyszerű játékot szeretnének összehozni, amihez jelenleg minden eszközük megvan. Persze, megjelenési időpontot nem mondott, de már olyan közel van az E3, hogy addig azért kibírjuk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!