3 millió dolláros összdíjazással érkezik a Fortnite Celebrity Pro-Am

3 millió dolláros összdíjazással érkezik a Fortnite Celebrity Pro-Am

Nem csak híres streamerek, de rapperek és sportolók is részt vesznek majd a versenyen!

Körülbelül 3 hét múlva, azaz június 12-én kezdetét veszi az egyik leghíresebb gamer expó, az E3. Amellett, hogy rengeteg új játékot jelentenek majd be a nagy cégek és jó pár érdekességről lehúzzák a leplet, néhány versenyt is láthatunk majd. Az egyik ilyen lesz az Epic Games által szervezett Celebrity Pro-Am. Egyelőre annyit már biztosan tudunk a versenyről, hogy egy igazi ünnepélynek szeretnék megcsinálni, ahol a leghíresebb streamerek mellett amerikai hírességek is játszanak majd. A helyszín Los Angeles lesz, a Convention Center, ahol az E3 többi részét is láthatjuk majd.

Ahogy azt előbb említettem 50 "profi" és 50 híresség fog összeállni, hogy elnyerjék az egymillió dolláros fődíjat, ami mellett még kétmilliót osztanak szét. (Természetesen ez nem tartozik bele a 100 milliós jövő évi keretbe) Ahogy az lenni szokott az ilyen versenyeken, a nyertesek nem tartják majd meg a nyereményüket, hanem különböző, általuk választott jótékonysági szervezeteknek adják majd. Egyelőre öt párost ismerhettünk meg, akik nem mások, mint:

(Balról jobbra: Ninja (Profi streamer) Marshmello (DJ) Myth (Profi streamer) Paul George (NBA játékos) Pokimane (Profi streamer)  Desiigner (Rapper)

(Balról jobbra: Markiplier (Youtube-er), Joel Mchale (Komikus) Gotaga (Profi streamer) Demetrious Johnson (MMA harcos)

Természetesen ez csak a kezdet, hiszen 45 párosról még nem tudunk semmit, akik ugyanúgy ott lesznek a Celebrity Pro-Am-en, –róluk majd a következő hetekben hullik le a lepel. Ahogy az lenni szokott, a versenyt Twitch-en nézhetjük majd június 12-én, 3:30 PST-től, tehát nálunk június 13 0:30-kor megkezdődik a verseny, amit valószínűleg visszanézhetünk, ha lemaradtunk róla. Amint többet tudunk meg a többi párosról, azt természetesen nálunk is elolvashatjátok majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!