A JetPacken kívül egy másik hátizsák is megjelent a játékban

A JetPacken kívül egy másik hátizsák is megjelent a játékban

Az új táska csak pár óráig volt bent, de így már sokkal könnyebben el tudjuk képzelni, hogy mit várhatunk a tárgyak egyik új fajától.

A tegnapi nap folyamán (tehát 22-én) megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, ami ezúttal "csak" egy content update volt. Ezzel a patch-el két LTM-et és egy új tárgyat is bejelentett az Epic, amivel egy új tárgyfaj is megérkezett: a táskák.

Pár hónap után végre megérkezett a JetPack! - V4.2 Tartalom frissítés

Uacute;gy néz ki, hogy végre megoldották a problémákat a JetPack-kel: így végre kipróbálhatjuk a régóta ígért tárgyat, ami mellett egy ismerős és egy teljesen új LTM is beköszön.

Egyelőre csak egy backpack került be a játékba -amit JetPacknek hívnak–, de emellett pár óráig egy másik is felütötte a fejét, aminek a neve Eye of the Storm Tracker volt.Ezzel a tárggyal –ahogy a leírás is mutatja– megnézhettük, hogy merre találjuk majd az utolsó kört. A fejlesztők nyilatkoztak is és elmondták, hogy véletlenül hagyták bent a tárgyat, ami lehet, hogy végül sosem fog napvilágot látni.Ezen a képen pedig azt láthatjuk, hogy hogyan működik élesben, amikor megnyitjuk a minimapot. Logikusan, a sárga kör jelzi, hogy hova szűkül majd a legutolsó.

Attól függetlenül, hogy ez csak véletlen maradt bent, megemlítették, hogy rengeteg backpack tárgyat akarnak csinálni a jövőben, amiket több mindenre is használhatunk. Az adatbányászok szerint párat már ki is találtak:

Van pár egyértelmű és pár érdekesebb is, de az biztos, hogy szeretnének egy olyan táskát, amivel gyógyítani tudjuk magunkat vagy éppen gliderként használhatjuk. Akkor is, ha éppen nem Jumpadről ugrottunk. Ezenfelül van egy MissileBattery nevű táska is –ami valószínűleg egy új tárgynak lesz a tartozéka–, ami nem tölténnyel fog működni. A lehetőségek tárházát hozta el ez az új tárgyfaj –ami egy plusz taktikai réteget is hozott a játéknak-, hiszen mostantól előfordulhat, hogy csak 2-3 fegyvert vehetünk fel, mert kell a hely a healeknek és a tárgyaknak is. A következő hetekben valószínűleg egy újabb backpackket kapunk, –kíváncsian várjuk, hogy pontosan melyiket.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!