MKX, DBZ és Tekken 7 versenyt is rendeznek a júniusi PlayIT-en!

MKX, DBZ és Tekken 7 versenyt is rendeznek a júniusi PlayIT-en!

Mindegy melyik játékban indulsz, hiszen a végén úgyis csak egy maradhat! Te vagy az egy, aki végül mindent visz?

A PlayIT-en nem csak a virtuális gyepen mérkőzhettek meg, hanem három küzdősportban is kontrollert ragadhattok. A MAVIK szervezésében köszönthetjük újra a PlayIT expon-n a legnépszerűbb verekedős játékokat, ugyanis a Dragonball FighterZ, a Mortal Kombat X, és a Tekken 7 is tiszteletét teszi verseny formájában.

Lebonyolítás

Még mielőtt azonban az offline rendezvényen találnátok magatokat, egy kvalifikációs rendszeren keresztül el kell nyernetek a részvételi jogot. Május 26-án a Meltdown Budapest e-sport bárban lesz egy offline selejtező, emellett a PlayIT helyszínén is lebonyolítanak egy utolsó bejutásra lehetőséget nyújtó tornát. Az összes párharc PS4-en lesz megtartva. A nevezéseteket ezekben az esetekben a helyszínen tudjátok megtenni.

Ha esetleg első kézből szeretnétek információt gyűjteni a játékokról és a pontos lebonyolításról, akkor érdemes felkeresnetek a szervezők Discord csatornáját: Kattints ide!

A selejtezőkből az első helyezettek automatikusan továbbjutnak a június 2-án megtartandó nagydöntőre. Az esemény facebook oldalán jelezhetitek részvételi szándékotokat, ezzel is segítve a szervezők munkáját.

Nyeremény

  • A verseny összdíjazása 105,000 Ft

Na, ti melyik karakterrel vágtok neki a bunyónak?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!