Legális radarhackket és egy defibrillátort is találtak a játék fájljai között

Legális radarhackket és egy defibrillátort is találtak a játék fájljai között

Az adatbányászok ezúttal képet és leírást is találtak a tárgyakhoz, amik elsőre túl erősnek tűnnek.

A legutóbbi frissítés szinte alapjaiban rengette meg a játékot, hiszen már a JetPack eljövetele is egy megosztó téma volt, de később bejelentette az Epic, hogy ez nem egyszeri alkalom lesz és egy komplett, új tárgykategóriát találtak ki, amit Backpack-eknek, azaz táskáknak neveztek el.

Pár hónap után végre megérkezett a JetPack! - V4.2 Tartalom frissítés

Uacute;gy néz ki, hogy végre megoldották a problémákat a JetPack-kel: így végre kipróbálhatjuk a régóta ígért tárgyat, ami mellett egy ismerős és egy teljesen új LTM is beköszön.

A JetPack felemás érzelmeket váltott ki, hiszen sokan utálják az egész koncepciót és úgy érzik, hogy ezzel a tárgyal néha kihagyhatjuk az építkezést. Ha pedig valaki jól játszik a hátára kapott rakétával, az szinte legyőzhetetlen egy 1v1 harcban, mivel gyorsabban felénk kerekedik, mint ahogy mi építeni tudunk. Ezzel szebben sokaknak tetszik is, hogy egy olyan új és érdekes mechanika került a játékba amire oda kell figyelnünk. Az ígéretek szerint a következő hetekben, hónapokban több új tárgyat is láthatunk majd, amik a táska fajba fognak tartozni.

Ezekről az új tárgyakról már tegnap több minden kiderült, de mára megtalálták azt a kettőt, ami valószínűleg bekerül a játékba, hiszen már leírást is kaptak és a modelljüket is kidolgozták. Ettől függetlenül nem szabad elfelejteni, hogy sok ötletet elvet az Epic, ha végül túl erősnek vagy gyengének találják, –így ne vegyük biztosra, hogy mindkettő bekerül.

Intel Backpack

Először az "Intel Backpack"-ről lesz szó, amivel folyamatos információkat gyűjthetünk. Hasonlóan működik, mint a tesztelésre véletlenül bekerült Eye of the Storm Tracker, de annál kicsit többet tud. Nem csak az utolsó szűkülést tudjuk megnézni, de egy bizonyos területen még a lootot is, és ami a legfontosabb, az ellenfeleket is látjuk. Magyarul egy kisebb WH-t vagy radarhackket kapunk, ami valószínűleg iszonyat ritka lesz, hiszen valljuk be, így első blikkre egy kicsit OP-nak tűnik. A pontos leírása a következő:

"Találd meg a vihar magját és látni fogod a közelben lévő lootokat és ellenfeleket."

Medic Backpack

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom a Medic Backpackkel valószínűleg gyógyítani tudjuk majd a társainkat, de akár az is előfordulhat, hogy defibrillátorként fog működni, és a fekvő társunkat azonnal felkaphatjuk vele. Itt a leírás kicsit kevesebbet mond, így ebben nem lehetünk biztosak:

"Segítsd győzelemre a társaidat ezzel a fejlett életmentő eszközzel!"

A két Backpack valószínűleg még mindig a töredéke annak, amit az Epic tervez, de már most látszik, hogy egy sokkal taktikusabb és sajnos loot függőbb irányba szeretnék elvinni a játékot. Ha csak az Air Droppokból eshetne a két tárgy, akkor nem lenne annyira erős, de ha a chestekben is találhatunk, az alapjaiban boríthatja fel a jelenlegi játékot. Még egyszer kiemelném; egyáltalán nem biztos, hogy a két tárgy bekerül a játékba, de a leírás és a lerenderelt modell erre enged következtetni.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!