Tegnap éjjel elhunyt John

Tegnap éjjel elhunyt John "TotalBiscuit" Bain

A rák elleni hosszú, éveken át tartó küzdelemben a szervezete végül megadta magát.

A népszerű játékkritikus, kommentátor, videós, illetve online személyiség tegnap éjjel elhunyt. A hír a feleségétől érkezett, ugyanis Twitteren közölte a követőkkel, hogy szeretett férje eltávozott.

A daganatos megbetegedést 4 évvel ezelőtt, 2014-ben diagnosztizálták nála. Volt olyan időszak, amikor úgy tűnt, hogy megnyerte a harcot a betegsége ellen, de 2017-ben kiújult a rák, továbbá áttéteket is képzett. Sajnálatos módon egy hónappal ezelőtt John már tisztában volt azzal, hogy hamarosan eljön ez a nap, így elkezdte felkészíteni rajongóit. Az egy hónappal ezelőtti utolsó helyzetjelentése így szólt:

"Megtiszteltetés volt. Köszönöm, hogy beengedtetek az életetekbe, és hagytátok, hogy befolyásoljak egy olyan fontos döntést, mint hogy mire költitek a nehezen megszerezett pénzeteket."

Ez volt az utolsó üzenete, mellyel játékkritikusi szerepétől is búcsúzott, és megköszönte rajongóinak a hosszas támogatást és kitartást. Próbáljunk meg rá úgy emlékezni ahogy azt ő is szerette volna, egy méltán híres videóját nézve:

John Bain mindösszesen 33 esztendős volt.

Nyugodjék békében.

Kövess Minket!