Fél lábbal már Kölnben van a HR

Fél lábbal már Kölnben van a HR

Némileg túlzás a fél láb, –de az biztos, hogy ezzel a formával minden esélyük megvan a bejutáshoz.

Talán még maga a HellRaisers sem gondolta, hogy ilyen könnyű dolguk lesz az ESL One Cologne zárt selejtezőjén, amire korábban meghívást kaptak. Első ellenfelük ellen ugyan három pályáig jutottak, miután egy fájdalmasan nagy előnyt dobott el magától a HR. Konkrétan 13-2-ről fordított 16-14-re a Space Soldiers. Hiába igyekezett woxic, valamint DeadFox, a T oldala borzasztóan gyenge volt a HR-nek, ami végül az első pálya vereségét okozta.

Inferno-n aztán fordult a kocka, és a Space Soldiers ragadta magához az előnyt, ami olyannyira nem tartott sokáig, hogy egy 7-3-as vezetés után, 16-7-re kaptak ki Bencééktől. Dust2-n pedig még Inferno-nál is nagyobb verést kaptak a törökök, 16-5-re végződött a küzdelem, összesítésben pedig 2-1-re nyert a HR.

Ezután a Gambit került terítékre. A HR felbuzdulván előző Dust2 játékukon, beválasztották, mint saját pályát, így a Gambit T oldalt választotta ki magának kezdésképp. 10-5-s félidőt zártak maguk mögött, amiből már lehetett sejteni, hogy ennél azért erősebb T oldala lesz a HR-nek, s végül így is lett. 16-14-re csupán, de végül csak győzni tudtak Bencéék. A Gambit-et ezután teljesen kicserélték: szinte minden küzdeni akarás kiveszett belőlük, pedig elméletileg az általuk választott pálya következett, amin összesen 3 kört hoztak.

A HellRaisers így a felső ági döntőben van, ahol szintén egy bo3-ban kell bizonyítaniuk, és ha azt is sikerrel veszik, akkor bejutnak az ESL One Cologne 2018-as fő versenyébe, és harcba szállhatnak a 300 ezer dolláros összdíjazásért! Erre az áttörésre azonban holnapig várni kell, ám akkor sem maradtok magyar stream nélkül! Szombaton 11 órától folytatódik a zárt selejtező közvetítése, ahol ismét láthatjuk a HR-t játszani. Megéri velünk tartani! 

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!