Riport: Ex-G2 játékos érkezhet a Cloud9-ba

Riport: Ex-G2 játékos érkezhet a Cloud9-ba

Alig tette be a lábát FNS, máris azt rebesgetik, hogy kikerül a Cloud9-ból és egy francia játékos váltja majd.

Jarek "DeKay" Lewis újabb érdekes fejleményről számolt be, ami ha tényleg megvalósul, sok kérdést vonhat maga után. Információi szerint ugyanis a Cloud9 szemet vetett arra a két francia játékosra, akik biztosan kimaradnak a shox-tervből és ezáltal az új G2-ból. Pontosabban Dan "apEX" Madesclaire-ről és Nathan "NBK" Schmittről van szó, a pletykák szerint ugyanis egyikük leváltja az észak-amerikai szervezetben a nemrég igazolt Pujan "FNS" Mehtát az ECS 5. szezonjának döntője után.

FNS áprilisban csatlakozott Jake "Stewie2k" Yip távozása után, a Cloud9 CEO-ja pedig azt állította a minap Twitteren, hogy 200 000 dollárt fizettek érte, ami horribilis összeg bármilyen játékosért, hát még egy gyenge skillekkel rendelkező irányítóért. Az igazolásnak eddig nem volt túl sok lehetősége bizonyítani, de nagyon úgy néz ki, hogy nem is lesz több. A Cloud9 eredményei a kezei alatt egy DreamHack Masters Marseille top 8 és két csoportkörös kiesés, melyeket az IEM Sydney-n és az EPL döntőjén értek el.

A G2 hamarosan véghez viszi cseréit, hogy Richard "shox" Papillon elképzeléseinek adjanak teret, és a hírek szerint a többieket eladják. DeKay információiból kiindulva úgy tűnik van kereslet a kimaradt apEX-re és NBK-re, ráadásul a francia szcénán kívül is. Azonban csak az egyiküket szeretné a Cloud9, a tervek szerint csakis FNS-t cserélnék majd az ECS után, ami kérdéseket von maga után. Először is, megérte-e kicsengetni a 200 000 dollárt ezért? Másodszor, mi lesz a hoppon maradt franciákkal? Végül, valóban lenne-e bármilyen haszna a Cloud9-nak abból, hogy leigazolnak egy nem natívan angolul beszélő játékost?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!