Madden NFL 19 - hivatalos megjelenési dátum és információk

Megtudtuk, hogy hivatalosan mikor fog megjelenni az NFL-rajongók új kedvenc játéka.

Az idei évben a PC-sek továbbra is szomorkodhatnak, ugyanis továbbra is csak konzolra érkezik a Madden NFL 2019-es verziója, pontosabban PS4-re és Xbox-ra fog érkezni.

A mozgásokat Real Player Motion mechanika segítségével újraértelmezik: ennek köszönhetően még élethűbb animációkat és mozdulatokat kapunk, mint eddig valaha. Lesz MUT Squads és a Madden Ultimate Team, sőt, még a Connected Franchise játékmód kap egy kis tuningolást és új lehetőségeket nyitnak meg ezáltal.wqAz előző részben kaptuk meg ugyebár a sztorimódot, azonban erről nincs hír, hogy mi fog történni, folytatják, esetleg átdolgozzák, lehet hogy eltörlik az egészet. A kreatív igazgató úgy nyilatkozott, hogy más irányba viszik a sorozatot, –így az is előfordulhat, hogy valami teljesen másra kell számítani a 19-ben. Daniel Williams elmondása alapján, aki egyébként az EA Sports írója, az idei újításoknak hála az eddigi legjobb játékot fogjuk megkapni.

A legfontosabb pedig, hogy az augusztus 10-ét minden rajongó intézze el szabadnapnak; vegyétek ki már előre, szóljatok a főnöknek, hogy betegek lesztek!...

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!