Hamarosan itt az Agony - Gépigény, trailer és miegymás

Hamarosan itt az Agony - Gépigény, trailer és miegymás

Május 29-én újabb horror játékkal bővül az ijesztő játékok nem is vékony palettája.

Egy túlélő horror játékkal ismerkedhetünk meg, amiben a Madmind stúdió nem félt kihasználni az Unreal Engine 4 szépségét, hogy megalkossa a ronda, undorító és förtelmes poklot, ahol a játékos több órát  fog végig barangolni a legdurvább félelmeivel karöltve. Egy biztos: 18+ besorolást nem poénból osztogatnak a PEGInél. A konzolos megjelenést előszőr megtagadták –ezért csúszott a játék–, de most már itt van a játék PS4 és XboxOne támogatással és egy rakat álmatlan éjszakával.

A játékhoz eddig 2 játékmódot harangoztak be, ezek a Story és az Agony.

Story

A pokolból szinte lehetetlen kijutni, de van egy nő, aki ismeri a kivezető utat. A kampány alatt a kiútat kergetjük, bármi múlt, vagy emlék nélkül. 

Agony

Hát ez a játékmód tényleg gyötrelem lesz. A játék legenerál egy random pályát, amit végigszenvedhetünk egymagunk, vagy barátaink társaságában is.

Megjelenés

Az Agony május 29-én (azaz holnap) jelenik meg, Ps4-re Xbox one-ra és PC-re egyaránt. Ezért a mostani cikkünkben kitérünk arra is, hogy milyen vas kell alá, persze a PC-t figyelembe véve.

Gépigény

A játékot nem krumpli gépekre tervezték, ha komolyan meg akarjuk csodálni a játék 'szépségét', akkor bizony egy igen combos konfigurációra lesz szükségünk.

Minimum követelmény

Proci: Minimum Intel Core i3 3.2 GHz, AMD Phenom II X4 955 - 4 Core, 3.2 GHz, 

Ram: 8 GB

Videókártya: Minimum Radeon R9 280, vagy Nvidia GeForce GTX 660

Ajánlott gépigény

Proci: Minimum Intel Core i5-8400, vagy AMD Ryzen 5 1600

Ram: 16 GB

Videókártya: GPU:Minimum Radeon RX 580, vagy Nvidia GeForce GTX 1060 6GB

Ár

PC-re olyan 20-25 € között mozog az ára, ami olyan 6000-7500 forint. PS4-re és XboxOne-ra pedig 40 €, ami körülbelül 12000 forint.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!