A tier limites tankok helyzetéről

A tier limites tankok helyzetéről

A Wargaming vajon hallgat majd a játékosok visszajelzéseire, akik egyöntetűen elutasítják a változtatásokat, vagy ismét a saját akaratukat próbálják meg ránk erőltetni?

A Wargaming egy hete közzétett egy cikket a hivatalos World of Tanks oldalon, ami a könnyített MM-es prémium tankok helyzetét taglalja, és amiben külön kitértek a KV-5-öt érintő tervezett változtatásokra, mint az új irányvonal "úttörőjére". Erre persze lehet pozitívan is tekinteni, és például én újra elővenném a harckocsit normál vagy akár csapat csatákra, de a közösség túlnyomó többsége egész egyszerűen kiakadt. A reakció érthető, logikus és nem lehet rajta fogást találni.

A tier limit miatt vásárolták meg ezeket a harckocsikat

A változtatások tárgyát képző prémium harckocsiknak a +/- 1-es kedvező MM besorolásuk volt a legnagyobb előnyük, tehát ha valaki megvette őket, akkor elsősorban azért tette, hogy ne kerüljön össze tier X-es ellenfelekkel, többször legyen top tier és egész egyszerűen élvezze a játékot. 

A Wargaming most azt mondja, hogy elvesszük a 30-40 eurós harckocsitok kedvező MM besorolását (azt a tulajdonságát, amiért fizettetek), de ha nem tetszik ez a változtatás, akkor fizethettek még 2.000 aranyat.

A Wargaming megoldásai félmegoldások

Valahogy úgy tudom elképzelni a helyzetet, hogy a WG munkatársai meggyújtott gyufaszálakat dobálnak szét az irodában, majd tűz esetén megpróbálják a kezük ügyébe kerülő poharak folyadéktartalmát ráönteni a lángokra abban reménykedve, hogy talán sikerül eloltaniuk.

Esetünkben bedobták a fenti mondatot, majd gyorsan korrigálták olyan megjegyzésekkel, hogy:

  • Ha nem tetszik a változás, akkor akár ingyen becserélheted egy másik tankra és nem muszáj 2.000 aranyat fizetned.
  • Különleges tankok közül választhatsz majd a becserélésnél.

Ezek természetesen már belsős információk, amire megkérték a Community Contributor program résztvevőit, hogy próbálják meg lekommunikálni, de vajon hallott közületek bárki hasonlót az első egy hétben? Szerintem nem. Én sem hallottam, és személy szerint nem is éreztem motivációt arra, hogy egy újabb elrontott nyilatkozatot próbáljak meg korrigálni. Mibe került volna közzétenni egy listát a becserélésnél szóba jöhető listájával és a hozzájuk tartozó felárral? Korrekt lett volna és egyenes, de persze még mindig nem késő. Még mindig előfordulhat, hogy hallgatnak a játékosok visszajelzéseire és kitalálnak valami egyebet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.