Mit szólnál a harmadik világháborúhoz?

Mit szólnál a harmadik világháborúhoz?

Egy lengyel fejlesztőcsapat eljátszott egy gondolattal amiből a végére egy hangulatos FPS játék kerekedik ki.

Mindig örülni szoktunk annak, amikor egy új FPS érkezéséről számolhatunk be, hiszen könnyen lehet, hogy a megjelenése után egyből berobban a legjobbak közé. Minden esélye megvan erre a The Farm 51 csapata által dédelgetett World War 3-nak is, ami 2020-ba fog elrepíteni minket a modern hadviselés korába. 


A játék egyik érdekessége, hogy már a fejlesztési munkálatok legelején a csapat felvette a kapcsolatot a leghíresebb katonai szervezetekkel - ilyen például a brit SAS, vagy az amerikai SEAL, aki énekesként se utolsó - és jó pár veteránnal is, hogy a lehető leghitelesebb harcokat láthassuk viszont a képernyőn. Az Unreal Engine 4 motorra épülő lövöldében a csapattal való összedolgozásé lesz a főszerep, és a fejlesztők ígérete szerint bevetéseink során Moszkvába, Berlinbe és Varsóba is ellátogathatunk. 

Egyúttal változatos fegyverarzenált, folyamatosan bővülő harci eszközöket és pörgős játékmenetet kaphatunk a World War 3-ban, ami megpróbál majd a lehető legrealisztikusabb FPS lenni úgy, hogy ez ne menjen az élmény rovására. Nem is kell már annyira sokat várni rá, hiszen a legfrissebb információk szerint ősszel már elérhető lesz Steamen a játék korai hozzáférésű változata.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!