Egy új gránát és egy új trap nyomait találták az adatbányászok

Egy új gránát és egy új trap nyomait találták az adatbányászok

Továbbá a Bounce Pad is bejelentésre került!

Már megszokhattuk, hogy amit az adatbányászok előásnak az záros határidőn belül bekerül a játékba. Kivételes esetek persze vannak, de elég ritka. A Bounce Padről már írtunk korábban, a következő frissítéssel pedig valószínűleg be is kerül a játékba. 

Ezenfelül egy új típusú gránát, a Stink Granade és a Save the World módból már ismerős Ceiling Drop Trap nyomait találták meg a játék fájljaiban.

Ez az új tárgy egy gázgránát lesz, amely mérgező füstöt bocsát majd ki magából, ezzel területi sebzést okozva.

A másik tárgy a Battle Royale mód számára egy új típusú csapda lesz –a Ceiling Drop Trap–, ami kerekeket hajít az ellenfélre, az előzetes információk szerint pedig 3(!!) blokk magasságból is képes lesz aktiválódni. A Save the World módban ez a csapda sebzi és stunolja az ellenfeleket, talán a BR szekcióban is ezek lesznek a tulajdonságai.

Az Epic Games most nagyon ráállt a trap típusú tárgyak bövítésére, érkezik hivatalosan is a Bounce Pad, és idehajították még ezt a kerék csapdát is.

Végül pedig, ám nem utolsó sorban +1 érdekesség, a hamarosan érkező skinekhez készítettek 3D-s modelleket is, tehát térben körbeforgathatjuk és megszemlélhetjük őket minden irányból.

Ez a Royale Bomber skin szerintem zseniális, van egy olyan érzésem, hogy rögtön ráteszem a kezem.

Mit szóltok az újdonságokhoz? Van szerintetek helye az új gránátnak, és az új trapnak a játékban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!