Teljes a fejetlenség a FaZe Clan-nál

Teljes a fejetlenség a FaZe Clan-nál

Olofmeister nem könnyíti meg a csapat mindennapjait, de néha vannak fontosabb dolgok, mint a CS.

Derült égből villámcsapásként érkezett április elsején a hír: Olofmeister szünetelteti a karrierjét. Sokan el sem akarták hinni, és azonnal április elsejei tréfának hitték. Több forrás is hamar arra mutatott azonban, hogy Olof nem viccel ,és a helyére tényleg Xizt érkezik majd. A okokat még a mai napig nem hozta nyilvánosságra. Így felesleges tippelni, de szinte biztos, hogy komolyabb a gond, hiszen a saját karrierjét és munkáját nem kockáztatná felesleges dolgok miatt. Nemrég viszont bejelentette hogy visszatér; így a FaZe elbúcsúzott Xizt-től és végre újra együtt játszhattak volna Oloffal. Azonban Olof újból bejelentette, hogy szünetet tart, –de most még nagyobbat, mint az eddigi volt.

Mégsem tér vissza Olofmeister, hosszabb szünetet kell tartania

Hivatalos közleményt adott ki Olofmeister arról, hogy miért kell újból kihagynia a FaZe következő nagy versenyét.

Ez nagyon nem jött jól a FaZe-nek, de megértették és elfogadták Olof problémáját. Így új játékos után kutattak, aki végül Cromen lett, hiszen vele játszanak majd az ECS Season 5 döntőjében. A Belo Horizontéra viszont már mással, név szerint horvy-val akartak utazni.

Pár órával később viszont érkezett a hír horvy-tól: valamilyen oknál fogva nem játszhat, így a szerencse újból elpártolt a brazil játékostól. Jelenleg tehát nem tudjuk, hogy ki lesz a FaZe ötödike Brazíliában, de könnyedén előfordulhat, hogy marad Cromen, ha jól teljesít az ECS Finals-ben. Véleményem szerint a FaZe-nek most már igazolnia kellene egy játékost és nem csak egy ideiglenes cserét fizetni. Ha még nagyobb szünetet fog tartani Olof, mint az előző volt, akkor lehet, hogy a londoni Majorre sem tér vissza, így egy megbízható, tehetséges játékost kellene előteremteni, aki beillene a csapatba. Természetesen a visszatérés után furcsa lenne a helyzet, hiszen nehéz döntés, hogy Olof játsszon, –aki egy igazi veterán, és nagyon tehetséges–, de az elmúlt hónapokban nem versenyzett profi szinten. Vagy maradjon az,  akit leszerződtetett a FaZe.

Akárhogy is alakul, nagyon reméljük, hogy Olof minél hamarabb visszatér és újra játszhat a FaZe színeiben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!