Irány a focipálya, megérkeztek a hetedik heti küldetések

Irány a focipálya, megérkeztek a hetedik heti küldetések

Befutottak a Fortnite BR 7. heti küldetései, húzzátok fel a stoplis cipőt!

Rohamosan közeledünk a szezon végéhez. A jövő héten már a 7.-ik heti küldetések fognak feloldódni, az adatbányászok pedig menetrendszerűen igyekeztek nekünk kiásni a legpontosabb információkat róluk. Lássuk is mi vár ránk jövőhéten!

  • Okozz Pickaxe-szal 250 egységnyi sebzést ellenfeleknek
  • Keress 7 ládát Risky Reels területén
  • Fogyassz el 20 földön található tárgyat
  • Lőj 3 gólt különböző pályákon
  • Kövesd a térképet...
  • Ölj meg 5 ellenfelet AR-rel
  • Ölj meg 3 ellenfelet Shifty Shafts-nél

A 20 földön található tárgy alatt a fák alatt megjelenő almákat és gombákat kell érteni; ezzel a küldetéssel nem lesz sok probléma, elég sok helyen teremnek, csak ne maximum életerővel és shielddel érkezzünk hozzájuk. Az eheti kövesd a térképet küldetés helyszíne nem szerepelt a játék fájljai között, így annak kiléte egyelőre ismeretlen, –előfordulhat, hogy csak a frissítés megérkezésével fogjuk megtudni hol is kell keresni.

A többi küldetés már menetrendszerű, épp ezért szeretném kiemelni a focipályás questet, ami egy apró kis vérfrissítés a többi között. Ezúttal nemcsak brahiból állunk majd le meccsezni a csapatunkkal, hanem bizony "tétje" is van a góloknak. Szerintem a duok, squadok számára egy szórakoztató apróság lehet ez a küldetés. A másik, ami még tetszik az az almák és gombák használata, hasonló típusú küldetésünk már volt a második héten, amikor Hop Rockokat kellett elfogyasztanunk. A Pickaxe damage egy picit macerás lehet: ehhez a küldetéshez célszerű duot vagy squadot játszani, és knockolás után szétpüfölni az ellenfél fejét! Ha mázlink van, nem érkezik azonnal a csapata, hogy segítsen!

Nektek hogy tetszik a következő heti lista?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!