EA Play 2018 - Madden NFL 19 és NBA Live 19

EA Play 2018 - Madden NFL 19 és NBA Live 19

Ahol van FIFA, ott már megszokhattuk, hogy van Madden NFL és NBA is, –így ez sem maradt el az EA előadásáról.

A rajongók már hozzászokhattak ahhoz, hogy az Electronic Arts kifejezetten nagy szerepet és hangsúlyt fektet a sportjátékokra, azonban kettő ezek közül is kiemelkedő figyelmet és odafigyelést kap: az egyik a FIFA, a másik pedig a Madden NFL. Nagy örömünkre úgy néz ki, hogy nem csak a konzolosok örülhetnek, mert a játék érkezik PC-re is.

A FIFA és a Madden NFL bejelentését persze nem közvetlen egymás után tették még, csigázták még a nézőket, közéjük szúrtak néhány indie játékot. Magyarázatot nem sokat adtak, mert a trailer magáért beszél.

A játék augusztus 10-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Az NBA Live 19 esetében visszatér a tavaly bemutatott The One játékmód, továbbá Allen Iverson NBA legenda is helyett kapott a trailerben.

Lehetőségünk lesz a The One névre hallgató karrier módot játszanunk –mely először a tavalyi részben volt fellelhető–, de idén játékostársainkkal és barátainkkal karöltve csapatokat is alkothatunk. A FIFA 18-ban debütáló Real Player Motion technológiát itt is bevetették a fejlesztők, melynek köszönhetően még élethűbb mozgással rendelkeznek majd játékosaink. A trailerben megjelenő Allen Iverson NBA legenda szerepéről még semmit nem tudni azonban.

A játék szeptember 7-én jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!