EA Play 2018 - Origin Access Premier - játssz a megjelenés dátuma előtt

EA Play 2018 - Origin Access Premier - játssz a megjelenés dátuma előtt

Az Origin Access Premiernek köszönhetően a legújabb PC-s címekkel már megjelenés előtt is játszhatunk.

Az Electronic Arts csak úgy szórta magából kifelé az újdonságokat az EA Play során, viszont a számos trailer mellett más is kiderült az Originnel kapcsolatban.

Andrew Wilson (a cég vezérigazgatója) hivatalosan is bejelentette a legújabb szolgáltatásukat, ami az Origin Access Premier nevet viseli. Ezzel az új előfizetéssel már a megjelenés előtt is játszhatunk olyan nagy címekkel akár, mint a Battlefield V vagy a FIFA 19.

A gyakorlatba átvezetve a példát: a FIFA 19-et szeptember 20-tól, a Madden NFL 19-et augusztus 2-től, míg az Anthemet 2019. február 15-től már lehet játszani. Fontos külön megemlíteni, hogy nem demó verziót kapnak, hanem a teljes játékban haladhatnak kedvükre. A szolgáltatás ára 1 hónapra 15 dollár, míg 1 évre 100 dollár lesz. Ugyebár az alap Origin Access havi 5 dollár, míg az éves előfizetés 30 dollár.

Aki előfizet, az több mint 100 játékhoz fér majd hozzá mindaddig, amíg a Premier előfizetésük él, –emellett további kiadók játékaihoz is hozzáférnek majd. Az Origin Access Premier idén nyáron lesz elérhető.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!