Hitman 2 és minden, amit érdemes tudni róla

Hitman 2 és minden, amit érdemes tudni róla

Hamarosan itt van a Hitman 2, amit véletlenül se keverjetek össze a Hitman 2: Sniper Assasin-al.

Hamarosan itt az E3, az év egyik legnagyobb videojátékos rendezvénye. Nem csoda, hogy egyre több ismert, vagy régi címnek jelentik be a folytatását, illetve remake-jét. Ezúttal az IO Interactive jelentette be a játékát egy Twitter poszt formájában, amihez egy egész korrekt trailer is társult.

Az új rész a Warner Bros Games gondozásával jelenik meg, és valószínűleg eltér majd az előzőtől annyiban, hogy most már nem az epizódokat kell megvenni egyesével, hanem megkapjuk a teljes játékot maradéktalanul, viszont a DLC-kért viszonylag nagyobb pénzmennyiséget kell majd kiperkálni. Ha most meg akarjuk venni a játék azon változatát, amiben benne van az összes DLC, akkor olyan 25-27 ezerrel lesz szűkebb a pénztárcánk.

Ami újdonság még, hogy jön egy Sniper Assassin mód, –ami a széria életében eddig nem létezett. Ez takarja mostantól a Co-op multit, és a kampány kiegészítő szórakozást is. A mesterlövészkedést akár már most is kipróbálhatja bárki, aki hajlandó előrendelni a Hitman 2-őt. A játékot sok területen még homály fedi, de az biztos, hogy hat nagyobb pályával fog rendelkezni, melyek közül az első Miami lesz. Ezenfelül mind a három nagyobb platformra megjelenik hasonló árakkal, –idén november 13-án. 

Ha kedved támadt megvenni a bérgyilkos remekműt, akkor azt ITT teheted meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!