Akár ki is kerülhet olof a FaZe-ből, ha nem tér vissza hamarosan

A beugrókról, a felkészülésről és olofmeister helyzetéről faggatták karrigant egy interjúban.

A FaZe új lehetőségek után nézhet az ESL One Belo Horizonte után, ha olof nem tér vissza, –derül ki karrigan HLTV-nek adott interjújából. A dán irányítót a felkészülésről és olofmeister állapotáról faggatta az oldal. Kiderült, hogy egyre frusztrálóbb a csapat számára a helyzet, amibe belekényszerültek a svéd sztár hónapok óta tartó inaktivitása miatt. Érdekes kálvária alakult ki ennek köszönhetően, melyről korábban már beszámoltunk, ha lemaradtál volna az előzményekről.

Javában zajlik az ECS döntő Londonban, itt kapták el karrigant egy interjúra, melyben először a felkészülésről kérdezték. Rögtön szóba is hozta a dán játékos, hogy "olofmeister visszatért pár napra, gyakoroltunk. De nem állt még készen, nem tudtuk mi tévők legyünk". A bejelentéstől számítva csakis pár napjuk volt arra, hogy beugrót találjanak az ECS-re és a már említett brazíliai eseményre. Végül az éppen szabad norvég játékosra, cromenre esett a választás. Róla elmondta, hogy "kemény volt az első pár meccs, össze kellett még szokni, de szerintem megcáfolta a kritikusait, főleg Mirage-on".

Az interjú második felében olofé volt a főszerep. Természetesen most sem mondta el, hogy mi is van vele pontosan, de "reménykedünk benne, hogy visszatér, csak még azt nem tudjuk, hogy ez mikor lesz pontosan". Megkérdezték tőle, hogy mi jár a társai fejében a majdnem visszatéréssel kapcsolatban, amire azt válaszolta, hogy "nem tett jót a motivációnknak, olyan volt, mintha arcon csaptak volna minket". Többször is megemlítette mennyire nehéz úgy felvenniük a versenyt az Astralis-szal, hogy nincs teljes keret. Hozzáfűzte, hogy olof szerepébe viszonylag könnyen beillesztenek bárkit, de nyilván nem játszhatnak folyamatosan másik játékossal, mert megakasztja őket a fejlődésben.

Az utolsó kérdésben arról érdeklődött a kérdező, hogy ha úgy adódik, kitennék-e olofmeistert a csapatból. Karrigan azt válaszolta, hogy "igen, Belo Horizonte után gondolkodnunk kell majd rajta, hogy mit szeretnénk az utolsó két versenyünkön (a nyári szünet előtt), és ott van még a Major (felállás) korlátozása is júliustól, szóval megvizsgáljuk majd, hogy milyen lehetőségeink vannak a jövőre nézve". A két említett verseny az ESL One Köln, és valószínűleg az ELEAGUE CS:GO Premier lehetnek, júliusban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!