Felfedték a FIFA19-ben alkalmazott gameplay módosításokat

Felfedték a FIFA19-ben alkalmazott gameplay módosításokat

Az EA Play alkalmából nem csak egy trailer, de számos új információ is érkezett a FIFA19 kapcsán.

Az EA Sports a FIFA19-ben igazi bajnokoknak járó élményt kínál mind a gyepen és azon túl is. A PS4-re, Xbox One-ra és PC-re szeptember 28-án megjelenő alkotás új lehetőségeket ígér, így magunkhoz ragadhatjuk az irányítást a mérkőzés minden percében.

Active Touch System (Aktív érintés)

Ez az új rendszer megváltoztatja, hogy miként fogadjuk és lőjjük el a labdát, valamint a labda vezetését is fejleszti, sokkal folyékonyabb lesz a mozgás, nagyobb kreativitást jelent és a játékos személyisége is több teret nyer. Az első érintésnél több dolog közül is választhatunk: becsaphatjuk ellenfelünket az átvétellel, alkalmazhatjuk a flick up volley-t, de specifikus animációkra is lehetőségünk van, mint például a Neymar féle Trap csel.

Dynamic Tactics (Dinamikus taktikázás)

Több taktikai alternatíva mellett, mélyebb pre-match testreszabási lehetőséget kínál a beállításokban. Minden stratégiai elem ötvözi a formációkat, a mentalitást, a támadó és a védekező játékstílust, –így minden helyzetre megfelelőképpen lehet reagálni.

50/50 Battles (Fifti-fifti csaták)

A játékosok reakciói és a tulajdonságai határozzák meg, hogy mi lesz a végkimenetele egy párharcnak a labdáért. Növelik a csapattársak intelligenciáját és valószínűleg tudatosabban reagálnak a körülöttük zajló eseményekre is.

Timed Finishing (Időzített befejezése)

Ha eddig nem lett volna elég meggyőző számodra egy támadás befejezése, akkor ezzel a funkcióval még inkább kontrollálhatod majd azt. Ezzel az újítással tulajdonképpen mi adhatjuk meg, mikor is érintkezzen a játékosunk a labdával. Tüzelés közben a lövés gomb másodszori megnyomásával hívható életre. A második gombnyomás pontossága és időzítése határozza meg a kontakt eredményét: a tökéletesen időzített növeli a lövés pontosságát és erejét, míg a rosszul időzített miatt nagyobb valószínűséggel tévesztünk majd.

Real Player Motion technológia

Természetesen nem hiányozhat a Motion Capture technika alkalmazása sem. Az EA egy továbbfejlesztett verzióval rukkol elő, mely fokozza a játékosok személyiségét, és igyekszik hűen tükrözni a mozgásukat. Bővített animációkat láthatunk a játékosok érintkezésénél, a labdafedezésnél, valamint a pálya minden pontján valósághű mozdulatsoroknak lehetünk szemtanúi.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!