Új képek szivárogtak ki az Assassin's Creed Odyssey-ről

Új képek szivárogtak ki az Assassin's Creed Odyssey-ről

Eddig is tudtuk, hogy szép lesz az Assasin's Creed, de nem sejtettük, hogy ennyire.

Habár csak ma este 10-kor lesz az Ubisoft konferencia, az új bérgyilkos kalandról már most kiszivárgott pár fénykép. A játék kísértetiesen hasonlít elődjére az Origins-ra, csak olyan mintha egy lepedőt ráhúztak volna, amin az áll, hogy "Görög kultúra". Míg az Origins Krisztus előtt 47-ben játszódott, a Görög rész valószínűleg k.e 400 környékén zajlik: szóval felkészülhetünk egy durván 400 éves eltérésre. A galériában további képeket is megnézhettek a cikk alján lévő "Galéria megtekintése" vagy az egyik képre kattintva.

Párbeszéd rendszer

Látszik, hogy a dialógus rendszer hasonlít a Witcher 3-ban láthatóra, mondjuk ez érthető, mert a Ubisoft szeretné megalkotni az eddigi legjobb párbeszédeken alapuló játékot. A képen látható férfi valószínűleg a főhősünk lesz.

Tengeri ütközetek

A hajócsatákban semmi újat sem fedeztünk fel a képek alapján. Egy az egyben az előző részből emelték át ezt a mechanikát, –ami nem baj, mert ez jól működött az elődben is.

Játéktér

A térképen jól kivehető a szépséges Görög szigetvilág, amit a mostani részben járhatunk majd végig.

Kezelési felület

A fejlesztési és viselet panel hasonló az eddigiekhez, csak egy kicsit szebben néz ki, mint a régi. 

A képek alapján szerintem egyértelműen elmondható, hogy az előző részt kapjuk meg. Csak annyi változik, hogy teljesen máshol vagyunk, –ami nem baj mivel legalább nem kell újratanulni a játékmechanikákat, és megismerkedhetünk egy teljesen más kultúrával. 

Végül, de nem utolsó sorban: a cikk végére egy saját mémmel készültem nektek, ami tökéletesen bemutatja az előző és a legújabb részt.

Ne maradjatok le az élőszereplős előzetesről sem!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!