Hosszú évek után jön az Elder Scrolls folytatása!

Hosszú évek után jön az Elder Scrolls folytatása!

A Skyrim 825. újabb változata után már éppen ideje, hogy megérkezzen a legújabb rész. 

Elég durva belegondolni hogy már 7 év telt el azóta, hogy megjelent az Elder Scrolls sorozat legutóbbi része, a Skyrim. Azóta már temérdek verzióban láthattunk, és ha ilyen ütemben halad vele a kiadó, akkor nemsokára okosórákon is viszontláthatjuk. Ma hajnalban tartotta a Bethesda az idei E3-as konferenciáját, ahol egy teaser trailerrel jelentették be, hogy ne aggódjunk; már jön az Elder Scrolls sorozat folytatása. 


A kiadó executive producere, Todd Howard megtörte a jeget. Végre elárulta a nagyérdeműnek, hogy már gőzerővel dolgoznak a soron következő részen, ami egyelőre az Elder Scrolls VI nevet viseli. Azt viszont nem tudtuk meg, hogy egyáltalán mikorra várható a legújabb epizód megjelenése. Bár, –ha belőlük indulunk ki–, akkor simán lehet, hogy a következő konzolgerenció egyik nyitócímeként fogjuk látni a folytatást. 


Egyúttal azt is megtudtuk, hogy további két kiegészítőt fog kapni az Elder Scrolls Online, amik közül az egyik kifejezetten a dungeonökre fókuszál, míg a másik a történetet viszi tovább, hiszen egy komplett sztorikiegészítő lesz. A Fallout Shelter nyomán pedig érkezik még az Elder Scrolls Blades mobiljáték; ami belső nézetű RPG-ként próbálja csillapítani az étvágyunkat addig, amíg az Elder Scrolls VI végre meg nem érkezik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!