Már tudjuk, mikor jön a Metro folytatása!

Már tudjuk, mikor jön a Metro folytatása!

A Metro Exodus egyedi atmoszférájával kevés játék vetekedhet. 

Pontosan egy éve jelentették be a Microsoft E3-as előadásán, hogy hosszas várakozást követően végre jön a Metro következő része, ami hamarosan meg is jelenik. Akkor még nem tudtuk, hogy ez nem is lesz olyan messze, ugyanis a Metro Exodus –ha minden a tervek szerint halad– 2019. február 22-én érkezik meg közénk. 


Az már a fenti előzetesből is látható, hogy egy nyílt világban fogunk kalandozni, amiben veszélyes mutánsokkal, állatokkal, és persze legtöbbször rosszat akaró emberekkel egyaránt fogunk találkozni. A játékidő alatt több ponton fontos döntési helyzetekbe fogunk kerülni, amiket jól át kell majd gondolni ahhoz, hogy nehogy éppen valamelyik társunk halálához vezessenek. 

Nagybetűs hangulatot, elképesztő látványvilágot és dinamikusan változó időjárást egyaránt fogunk kapni, ahogy posztapokaliptikus történetekre jellemző fordulatokban sem lesz hiány. Ráadásul a fejlesztőknek hála a játék saját motort kapott, amit állításuk szerint úgy alkottak meg, hogy az összes érintett platformból a maximális teljesítményt hozhassa ki. Jövő év elején meglátjuk, hogy ez mennyire sikerült nekik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!