Az egész ECS-ben egyszer kapott ki az Astralis

Az egész ECS-ben egyszer kapott ki az Astralis

A dán srácok tényleg lehengerlő formát mutatnak, –de a többiek szerencséjére semmi sem tart örökké.

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy jelenleg az Astralis elképesztő módon dominálja a mezőnyt. Magisk megszerzése és beilleszkedése gördülékenyül ment, és nagyon sokat segített a csapaton, –míg más top gárdák éppen az új játékosok integrálásával küzdenek. A FaZe-nél Olof egy kisebb szünetre távozott, –így addig Xizt vette át a helyét–, nemrég viszont bejelentette, hogy visszatér, de aztán kiderült, hogy mégsem. Ezért a FaZe jelenleg a norvég Cromennel játszik, akivel egyelőre gyakorolni sem tudtak igazán, így nem meglepő, hogy csak a harmadik helyet tudták megszerezni a versenyen. Az SK-nak se akar igazán működni az új ötös, de tegnap megnyerték a Moche XL-t a HellRaisers-szel szemben, igaz csak 25 ezer dollárt vittek haza és szinte egyértelmű volt, hogy ők nyerik meg az egész tornát. De azért jó érzés lehet hazavinni egy aranyérmet ennyi szenvedés után. Az Astralis legkomolyabb ellenfele jelenleg a Liquid, akik szinte az összes tornán a második/harmadik helyen végeznek, –hiszen ott is bevált TACO megszerzése–, de nincsenek még egy szinten a dánokkal.

"Ez a rengeteg forgatás az Astralis malmára hajtja a vizet"

orobeRto | 18/06/06 15:55 Mostanában több CSGO csapat is játékost cserélt, amit zeneszerző most sem hagy szó nélkül. A Magyar E-sport TV elemző kommentátora levonja a következtetéseit a jelenlegi forgatási mizériának, ami állítása szerint leginkább az Astralis-nak kedvez. Stewie már korábban kritizálta FNS-t, szerinte ha jó lenne, már rég megkapta volna a lehetőségét, hogy bizonyítson.

Nem volt kérdés tehát, hogy az Astralis megfogja nyerni az ECS Season 5-öt. Az érdekesség csupán annyi, hogy az egész ligában egyetlen egy mérkőzést vesztettek el a 24-ből. Azon az egyetlen összecsapáson is az akkor remek formában lévő mousesports-tól kaptak ki 16-14-re. Tehát mondhatjuk, hogy közel tökéletes szezont zártak a dánok, ami példátlan teljesítmény. Az ESL One Belo Horizontén és a CS:GO Asia Championshippen nem lesz ott az Astralis, így a többi gárdának is van esélye, hogy hazavigyen egy kupát és egy kisebb pénznyereményt is. Az előbbin többek közt az SK, a Liquid és a FaZe küzd meg a kétszázezres összdíjazásért, míg utóbbin a Na'Vi és a NiP szedhet össze valamennyit a háromszázezres összdíjazásból.

A következő nagy verseny, ahol szinte az összes tier 1 csapat ott lesz az az ESL One Cologne lesz. Így legközelebb ott láthatjuk, hogy sikerült-e ellenszert találni device-ék játékára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!