Final Fight és Score Royale névre keresztelt LTM-eket találtak a játék fájljai között

Final Fight és Score Royale névre keresztelt LTM-eket találtak a játék fájljai között

Nagyon közeledik ismét a végjáték, az Epic láthatóan gőzerővel készül rá!

Az Epic Games szinte már hétről-hétre készül nekünk új típusú játékmódokkal, –ez alkalommal pedig egy "Final Fight" és egy "Score Royale" névre hallgatót találtak az adatbányászok! Tegnap a 4.4-es patch megejelenése után már írtunk egy teóriáról, ami szerintünk teljesen jól beleillene a történet alakulásába. Ezt az alábbi cikkünkben olvashatjátok el.

A 4.4-es frissítés nagy csavart jelenthet a háttértörténetben - teória

A meteorban lévő kapszula szétnyílt, és már azt is tudjuk, hogy ki jött ki belőle!

Most viszont tekintsük meg az új két módot!

Score Royale

Ahogy a neve is mondja, ebben a játékmódban pontgyűjtögetés lesz a lényeg. Pontokat lootok keresésével, ládák nyitásával, almák, gombák elfogyasztásával és emberek megölésével szerezhetünk. Aki előbb eléri a meghatározott max pontot, az nyer.

Ez a mód egy elég érdekes koncepciónak tűnik, –ehhez hasonló még sosem volt a játékban. Lényegében úgyis nyerhetünk, hogy a pályán még egy tucat ember rohangál.

Final Fight

A végső harcra keresztelt LTM egy nyolcszor tizenkét fős játékmód lesz. Nyolc csapat tizenkét játékosa fog megküzdeni egymással. A leírás szerint nekünk kell majd megcsinálnunk a végső kört, ám hogy ez pontosan mit takar azt egyelőre nem tudni.

Kíváncsian várjuk, hogy ez a játékmód a szezon végén túl mit fog magában hordozni. Persze az is lehet, hogy a név csupán csak megtévesztés, és nem is erre az időszakra utalnak vele.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!