Call of Duty: Black Ops 4 - különleges kiadások, na meg szezonbérlet

Call of Duty: Black Ops 4 - különleges kiadások, na meg szezonbérlet

Mint az ma már egyre gyakoribb: a játékokat már extrákkal megtolt kiadásokban is megvehetjük, de itt külön is begyűjthető lesz a Black Ops Pass.

Az Activision nem zavartatja magát bejelentések terén, ők képesek hírverést kelteni egy éppen zajló E3 mellett is. Így történt ez tegnap is, mikor a Call of Duty: Black Ops 4 különleges kiadásairól adtak ki információkat. Persze nem fedték fel az összes titkukat, csak épp eleget ahhoz, hogy a Black Ops is kapjon egy kis figyelmet. Megint.

Tényleg nem lesz idén Season Pass, de maga a Black Ops Pass gyakorlatilag mégis az lesz. Mindhárom deluxe kiadás része lesz az alábbi csomag, de ezektől külön is megvásárolhatjuk. A Black Ops Pass tartalmaz 4 Blackout karaktert, akik a játék battle royale módját érintik, 12 multiplayer mapot és 4 új zombi térképet. Ezeken kívül kapunk egy napi bónuszként megjelenő Classified zombi küldetést is.0123A Digital Deluxe Edition a legkisebb csomag, melyben az alapjáték mellé jár az összes Black Ops Pass tartalom, plusz ezen kívül 2400 Call of Duty Point in-game valuta és egyéb, még nem ismert digitális bónuszok.dsadsaEnnél egy fokkal komolyabb a Digital Deluxe Enhanced Edition, –ami tartalmaz minden cuccot a fenti csomagból, de 2400 Call of Duty pont helyett 8500 jár mellé.sadvcxA legtartalmasabbat hagytuk a legvégére: ez pedig a Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition. Fémdobozban kapjuk meg az alapjátékot, mellé ugyan úgy jár a Black Ops Pass és 1100 Call of Duty pont. A digitális tartalmakon kívül kapunk egy mobilra applikálható Black Ops 4 Pop socketet, 10 Specialist felvarrót és 3 darab zombis gyűjtői kártyát. Ez lesz a legritkább kiadás; kevés viszonteladónál lesz beszerezhető, ráadásul csak limitált darabszámban tudjuk megvásárolni.fasdfMinden előrendelő hozzáféréssel rendelkezik majd a bétához. Nektek hogy tetszenek a különleges csomagok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!