Call of Duty Absolute Zero & Black Ops Pass - Érkezett némi újítás a játékhoz

Call of Duty Absolute Zero & Black Ops Pass - Érkezett némi újítás a játékhoz

December 11 igen sok újítást hozott a Call of Duty világában. Főként a PS4 játékosok örülhetnek, hisz ők tapasztalhatták meg először, azonban nemsokára megérkezik ez a frissítés PC valamint XBOX platformokra is.

Két új pálya, két új karakter valamint egy új "event" érkezett a számos optimalizálással (és bug javítással) együtt a legújabb frissítéssel December 11-én.

Mutatjuk, hogy szerezhetsz karaktereket a CoD Black Ops 4-ben!

Ebben a cikkben a Blackout mód karaktereit mutatnám be, hogy kik is azok illetve miképp tudjátok feloldani a hozzátartozó karaktereket.

A Treyarch Studios egy nagyon ütős kis előzetest töltött fel a világhálóra, ahol bemutatták, hogy a Black Ops Pass nevezetű tartalom miket is tartalmaz. Ráadásul emellett megérkezett az 1.09-es számmal megjelölt update is, ahol rengeteg javítást és újítást eszközöltek a fejlesztők. Elsősorban a PlayStation4 játékosok örülhetnek, hisz ők tapasztalhatják meg a frissítésnek az előnyeit (vagy épp hátrányait), ők harcolhatnak az új pályákon először az új karakterekkel. Azonban későbbiek folyamán, ugynaúgy elérhetőek lesznek PC és XBOX platformokon is ezek a fejlesztések. Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, érdemes megnézni az előzetest, ami bizony meghozza a kedvünket a játékhoz, és kicsit talány irigykedve tekintünk a PS4 játékosokra!

Operation Absolute Zero:

Tulajdonképp két frissítést eszközöltek a fejlesztők ugyanazon a napon (bár lehet egy csomagban érkezett meg).Bemutatásra került PS4-en egy új specialista, Zero akit kipróbálhatunk Blackout valamint Mulitplayer módokban is. Ezenfelül pedig új fegyverek, zombi tartalmak, illetve a Blackout módban debütál "Hijacked" (egy yacht-ról van szó) ami egy új helyszín a pályán belül illetve az ARAV névre keresztelt jármű is.  Tudni kell, hogy a Black Ops Pass nevezetű tartalmat közvetlenül az Operation Absolute Zero content előzte meg. Mindenesetre ez a frissítés számos dolgot tartalmazott a játékon belül. A Black Market rendszer is teljesen átalakult, valamint a többjátékos módon belül elérhető Custom Map-ként Nuketown. Blackout-ban főként vizuális és optimalizációs fejlesztések történtek valamint a fegyverek kiegyensúlyozottságára törekedtek a fejlesztők (Hijacked és az ARAV-on valamint az új fegyvereken kívül persze). Végezetül Zombi játékmódon belül és persze az új tartalmakon kívül egy úgy nevezett "Skip Credit"-et szerezhetünk, ami arra szolgál, hogy a Black Market Tier-t át tudjuk ugrani és esetleg más bónuszt szerezhessünk meg magunknak.

Black Ops Pass:

Ez a gyűjtemény pár érdekes és mindenképp új dolgot tartalmaz. Elsősorban két új pálya debütált, név szerint Madagascar és Elevation amiket már a PS4 felhasználók ki is próbálhatnak élesben. Ezenfelül Reaper mint új karakter elérhető Blackout módban, aki igazából egy cyborg.Végezetül új élményeket is szerezhetünk a Dead of the Night névre keresztelt új zombi módban, amiről érdemes tudni hogy Kiefer Sutherland és Charles Dance is felbukkan. 


Elismerésre méltó a Treyarch Studios erőfeszítése, hogy jobbnál jobb tartalmakat gyártanak a játékhoz, valamint minden héten érkeznek frissítések ezáltal javítva a játékélményt a felhasználók számára. Úgy gondolom, hogy példaértékű ez a hozzállás, és irányadó is lehetne pár másik játékfejlesztő cég számára. Zárásként pedig egy videóval búcsúznék, ahol megnézhetitek, hogy miként lehet feloldani Reaper valamint Zero karakterét Blackout módban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!