Call of Duty Black Ops 4 - új pályák, karakterek, módok. Ezt hozta az új update

Call of Duty Black Ops 4 - új pályák, karakterek, módok. Ezt hozta az új update

Safeguard, Seaside Sunset & Firing Range Night, Hardcore Nuketown, karakter küldetések, Blightfather event Blackout módban és játékmenet stabilizálás. Ezt tartalmazza az új update.

Lassan már hetente jönnek az újabbnál újabb frissítések a játékhoz, ami dicséretre méltó, mert a fejlesztők törekednek arra, hogy jobb és kellemesebb játékélményt biztosítsanak a követőik számára. A november 27.-én megjelent update sem épp a rövid terjedelméről híresült el. Nézzük, hogy mit is tartalmaz nagy vonalakban.

Kezdő tippek a Call of Duty: Black Ops 4 szerelmeseinek!

Kezdő tippek a Call of Duty: Black Ops 4 szerelmeseinek!

Multiplayer:

Végre PlayStation 4-en is debütál a Safeguard opció a többjátékos módon belül. Célod, hogy elkísérd a robotot az ellenséges területre és közben próbáld megakadályozni, hogy az ellenfél ugyanezt tegye. Ezenfelül még három másik játékmód került be a "Featured" menüpont alá, névszerint: Hardcore Nuketown, Mercenary Objective Moshpit és Chaos Hardpoint. A részleteket a cikk alján található linkre kattintva érhetitek el! Illetve ami még ennél is fontosabb, hogy két új pálya jelenik meg a multiplayer-en belül. A Seaside Sunset és a Firing Range Night, ahol ráadásul éjszaka küzdhetünk meg az ellenfelünkkel!

Blackout:

Mostantól az összes platformon elérhető a "Bowie Knife" , aminek a segítségével 1hit/1kill kombókat tudunk elérni. Ráadásul a fejlesztők ezt megtoldották még azzal, hogy új karakter küldetések vannak amiket lehet majd aktiválni. Névszerint: Dempsey, Nikolai, Takeo és Richtofen, valamint vissza tér PS4-re a "Blightfather event" is (persze kisebb módosítás történt itt, ugyanis Blightfather életét csökkentették, hogy könnyebben ki lehessen iktatni SOLO illetve DUO játékmódokban). A karakterek feloldásához útmutató hamarosan érkezni fog cikk formájában!

Zombi:

Zombi módba továbbra is gondok voltak a játék stabilitással, tehát a fejlesztők azon voltak, hogy ezeket a problémákat megpróbálják kijavítani. Stabilabb játékmenet, kevesebb kifagyás, gördülékenyebb játék mindegyik pályán valamint néhány izgalmas kiegészítést vagy éppenséggel képességet kapnak a zombik a következő héten. Ezt sajnos egyenlőre még nem tudjuk, hogy mi lesz, de bízzunk benne, hogy élvezetes lesz.

Részletes update tartalomért látogassátok meg az alábbi linket, illetve a fejlesztők arra kérnek mindenkit, ha tehetitek akkor jelezzetek vissza számukra, hogy mi az, ami még javításra szorul. Számomra példaértékű ez a hozzáállás, hogy mindent megtesznek a játékos táborukért és megőrizzék azt! Későbbiek folyamán érkeznek majd további útmutatók a karakterekhez, hogy miként oldhatjuk fel őket!

Update bővebb tartalom! (Kattints a linkre)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!