Kezdő tippek a Call of Duty: Black Ops 4 szerelmeseinek!

Kezdő tippek a Call of Duty: Black Ops 4 szerelmeseinek!

Ha ezeket megfogadod, biztosan jobb leszel!  

A Call of Duty legújabb részének számító Black Ops 4 jött, látott és sok játékost meggyőzött, hiszen nem csak tartalmas szórakozást nyújt, hanem rengeteg játékmódot is kínál, amik között mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Mint minden online lövöldében, úgy itt sem egyszerű megtenni a kezdeti lépéseket, –ezért összeszedtünk nektek pár olyan tippet, amit ha megfogadtok, sokkal több összecsapást fogtok megnyerni. 


Mindig a feladatra koncentrálj!

A Black Ops 4-ben rengeteg olyan játékmódot találsz, ahol valamilyen kitűzött célt kell elérned a győzelemhez. Például a Domination-ben segítened kell csapattársaidnak a területek megszerzésében, Control-ban a különböző pályarészek elfoglalásában és megtartásában, vagy a Kill Confirmed-ben minél több hullák után járó dögcédula összegyűjtésében. Gyakorlatilag a klasszikus Team Deathmatch-et leszámítva mindenhol lesz valamilyen feladatod, ezért a killek eszeveszett felhajtása helyett lebegjen mindig az aktuális cél a szemed előtt, hiszen csak ilyen hozzáállással húzhatjátok be a meccseket.

Adj egy kis időt magadnak a gyógyulásra


Az aktuális Call of Duty epizód egyik legnagyobb újdonsága, hogy már nem magától töltődik vissza az életerőd, hanem te tudod a Stim Shot segítségével gyógyítani magadat. Jól válaszd meg viszont az a helyet és pillanatot, ahol és amikor nekilátsz az életerőd visszatornászásához, mivel a több másodpercig tartó procedúra alatt nem tudsz senkire se visszalőni, ha a helyzet úgy hozná. Tűzharcban már csak azért sem érdemes ezzel játszani, mert simán előfordulhat, hogy ugyan visszatöltöd az életedet, de pont annyit sebeznek rajtad az ellenfelek, ami miatt újra gyógyítanod kellene, –viszont ebben az esetben még ki is kell várnod az újratöltési időt. 


Az időzítés a gyilkosságoknál a legfontosabb

Bár tudjuk, hogy rengeteg FPS-t láttál már és a többségében jó játékosnak is számítasz, mégis alaposan át kell majd gondolnod, hogy mikor nyitsz tüzet az előtted megjelenő ellenfélre. Mindig figyeld meg, hogy mekkora életereje van, rendelkezik-e esetleg extra pajzzsal, a közelben hesszelnek-e a csapattársai, valamint egyáltalán van-e elég időd arra, hogy végezz vele, mielőtt eltűnne valamelyik pályaelem mögött. Persze, ha megállás nélkül osztod a fejlövéseket, akkor ez rád nem vonatkozik!

A jó fegyver már félsiker!


Ne sajnáld az időt arra, hogy végigpróbáld a játékon belüli fegyvertípusokat, hiszen minél többet használod valamelyiket, annál több kiegészítőt fogsz feloldani hozzá, amik nagyon sokat fognak jelenteni a többjátékos küzdelmekben. És mivel nem kevés idő őket a maximális szintre felfejleszteni, ezért nemigazán fér bele, hogy olyan fegyverre pazarold az energiádat, ami nem illeszkedik a játékstílusodhoz és nem is tudsz igazán hatékony lenni vele. 


A kiválasztott specialista többet jelent, mint gondolnád

Legtöbben már tudjátok, hogy a játékon belül összesen 10 specialista közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabb figurát. Ahogy a fegyvereknél, úgy a karakterek esetében is érdemes több kört menni az összes lehetséges variácóval, ugyanis mindegyik specialista más-más játékmenetet és lehetőségeket kínál. Azonban nem csak az fontos, hogy melyik tetszik nekünk leginkább, hanem az is, hogy éppen milyen pályára érkezünk, valamint a csapattársaink kiket választanak, –ugyanis megfelelő csapatkompozícióval és összedolgozással rengeteg borsot törhetünk ellenfelünk orra alá.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!