Call of Duty Black Ops 4 - új és tartalmas update érkezik, valamint a Winter Event PS4-en már elérhető!

Az elmúlt egy hétben igen sok update érkezett a játékhoz, mint például PS4-en a Winter Event. Azonban a mai napot talán mindenki jobban fogja várni!

Nem lehet panasz a Treyarch Studios hozzáállására, hisz azon vannak, hogy minél jobban a játékosok kedvébe járjanak. Ha nem is naponta, de két vagy három naponta érkezik egy frissítés, ami bizony sok mindent tartalmaz. Nem csak új dolgokat, de rengeteg optimalizációs és bug javítást is.

Kezdjük az elején, egy olyan frissítéssel ami már PS4-en kint van. Ez nem más mint a Winter Event, ami egy karácsonyi kis meglepetés lenne az alkotóktól. Új gesztusokat (gestures) lehet kiváltani a "Contraband" menüpont alatt, valamint a "Special Offer" résznél visszatért a Triple Play is, amit megvehetünk ismételten.

Ezen felül pedig még számos új item érkezett a többjátékos valamint a zombi módhoz. A Blackout térképhez pedig némi ünnepi dekorációt párosítottak a fejlesztők. Ezek az  új content-ek december 26-ig élnek, szóval érdemes kihasználni addig amíg van rá lehetőség. Az alábbi videóban látni fogjátok, hogy mit is tartalmaz. (Jelenleg még csak PS4-en vannak kint ezek az újítások, de várhatóan PC-re és XBOX-ra is megérkeznek hamarosan.)

A következő fejezet a cikkünkben a PC/XBOX közösséget érinti, ugyanis a holnapi nap érkezik a legújabb frissítés ami számos új dolgot tartalmaz! Kezdjük ott hogy Blackout módban végre lehet Custom Game-t kreálni, ami bizony nem elhanyagolható, ha azt szeretnénk, hogy a játék megkapja az esport ready titulust. Ha van Custom Game készítésre lehetőség, akkor online és offline tornákat is lehet egyaránt szervezni, ezáltal nőhet a verseny szintű játékosok száma a játékon belül. Ezen felül számos új event is érkezik, mint például az Operation Absolute Zero, Holiday Event Blackout módban, valamint a Winter Calling névre keresztelt esemény a Zombi módon belül. Új játék módok, új balanszok, és nagyon sok fejlesztés érkezik majd a mai napon, –de sajnos egyenlőre többet még a fejlesztők nem osztottak meg velünk.

Reméljük már nem kell sokat várnunk rá, –mi már nagyon szeretnénk kipróbálni. Ti hogy vagytok vele?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!