Jogos volt a Valve-tól az OPSkins ellehetetlenítése

Jogos volt a Valve-tól az OPSkins ellehetetlenítése

Újabb információk derültek ki: ezek alapján az OPSkins volt az igazi rosszfiú.

A hétvégét egy igazán komoly hírrel kezdhettük, hiszen a Valve szombaton beperelte az OPSkins-t, és arra kényszerítette, hogy többé ne lehessen CS:GO skinnel kereskedni az oldalon.

A Valve kinyírta az OPSkins-t, de az oldal már reagált is az ügyben

Az OPSkins megsértette a Steam feliratkozói egyezményét; nyilatkozatban reagáltak a rajongók kérdéseire, és a Valve vádjára.

A történetet akkor még sokan úgy fogták fel, hogy ezt leginkább csak azért tették meg, mert zavarta a Valve-ot az OPSkins sikere. Mi is egy hasonló vonalon indultunk el, –de ezúttal tévedtünk, hiszen ma újabb részletek derült ki az oldalról és a legújabb funkciójáról az ExpressTradingről.

Ez a feature arra volt jó, hogy tökéletesen megkerülje a hét napos tradebannt. Az ügy már itt egy kicsit homályos volt, –hiszen tudhatta az OPSkins, hogy ez nem fog tetszeni a kiadónak–, de végül rátettek még egy lapáttal és saját maguk verték be az utolsó szöget koporsójukba.

"Szóval az OPSkins nem csak engedte azt, hogy a szerencsejáték oldalak használják az ExpressTrade-et, de még házhoz is mentek és szinte az összes ilyen oldalnak promózták az új funkciót."

A legszomorúbb az egészben az, hogy az OPSkins egyáltalán nem állt a csőd szélén. Ha tovább folytatták volna a megszokott boltot, akkor most semmi probléma nem lenne; de nagyon úgy tűnik, hogy a kapzsiság őket is elérte. A tulajok szerint bőven van jövője az oldalnak, és továbbra is folytatják majd a működést, de nagyon úgy néz ki, hogy a CS:GO nélkül, ami az egyik legnagyobb része volt az oldal portfoliójának. Így hát kiderült, hogy ezúttal tényleg nem a Valve volt a rosszfiú, és nem csak saját haszonból, de erkölcsi tényezők miatt állították le az OPSkins-t.

Ez persze nem változtat azon a tényen, hogy a kereskedő oldal nélkül egy kicsit mindenkinek nehezebb lesz az élete, hiszen nem csak a piac dőlt egy picit össze, de egyre több scammerrel találkozhatunk majd, akik mindent megtesznek azért, hogy megszerezzék a drága tárgyainkat. Ezenfelül a middlemanek nagy része sem megbízható jelenleg, így tényleg egy komoly slamasztikába kerülhet az, aki most akarja mindenáron eladni a Dragon Lore-ját. Ettől függetlenül jó döntést hozott a Valve, –és reméljük ezt a tendenciát jövőben is folytatják!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!