Az új Steam kliens bétája még az FPS-ünkön is javíthat

Az új Steam kliens bétája még az FPS-ünkön is javíthat

Ezúttal tényleg le a kalappal a Valve előtt, hiszen még ez a béta kliens frissítés is remekül sikerült!

A Valve végre tényleg elkezdett dolgozni a CS:GO-n és a Steamen is. Ma reggel egy régóta várt frissítést érkezett meg az FPS játékra, míg a Steam barát listája az új béta klienssel sokkal letisztultabb, szebb és nem utolsó sorban gyorsabb is lett.

Komoly CZ nerfeket és hatalmas Mirage változtatásokat hozott a legújabb patch

Egy igazán komoly frissítéssel támad a Valve, ahol ezúttal sincs Panorama UI, de egy régóta várt balance viszont igen!

Az összes változtatást szinte képtelenség lenne leírni, így EZEN az oldalon minden apró részletet megtudhattok róla, de megpróbálom nagy vonalakban elmesélni, hogy mi is történt a klienssel.

Szebb és letisztultabb friend list

Néha lehetett okunk a panaszra, –hiszen eléggé elavultnak tűnt a friend list 2018-hoz képest–, de a béta verzióban egy igazán minimalista chat ablakot láthatunk, ahol végre kedvenceket is beállíthatunk és bővebb információkat tudhatunk meg a játékról, amivel éppen játszik az egyik barátunk.

CS-ben ugyanis végre nem kell megnézni mindig a Game infot ahhoz, hogy megtudjuk veszít vagy éppen nyer a barátunk és mindezt melyik pályán teszi.

Sokkal fejlettebb chat ablak

Ahogy azt már például a Discordon megszokhattuk, végre a Steam is letud játszani videókat, giffeket, –de akár zenéket is a Soundcloudról. Emellett Tweeteket is beilleszthetünk.

A további funkciókról már olvashattunk pár információt, hiszen egy orosz fórumon már jó pár napja megjelentek a bétának az újdonságai.

Új, a Discordra hajazó felhasználói felületet fog kapni a Steam Chat

Az alkalmazásbolt egyik legrégebbi elemét is lecserélik.

De most kanyarodjunk kicsit vissza a CS:GO-ra, –hiszen sokan azonnal letöltötték a béta klienst és egy nem várt előnyre bukkantak–, ugyanis volt, akinek 20-30 FPS-sel többje lett az új kliensnek köszönhetően. Könnyen előfordulhat, hogy ez más játékoknál is észrevehető lesz, így tényleg érdemes kipróbálni és letölteni a béta verziót, amivel még akadhatnak problémák, de minél többen teszteljük, annál hamarabb javítják őket. A béta verziót EZEN a linken tölthetitek le. Reméljük nektek is annyi előnyt ad majd, mint sok-sok játékosnak a Steam-en. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!