A törökök nagyon könnyedén verték az SK-t - Belo Horizonte összefoglaló

A törökök nagyon könnyedén verték az SK-t - Belo Horizonte összefoglaló

Lassan de biztosan lekerül az onliner jelző a Space Solders-ről!

A Belo Horizonte első napja többnyire nem tartogatott meglepő fordulatokat, minden csapat hozta a kötelezőt kivéve talán egy mérkőzést, ahol az SK és a Space Soldiers nézett farkas szemet. A végeredményt tekintve hihetnénk, hogy egy szorosabb 2-0-ban maradt alul a brazil többségű csapat, –de aki látta az összecsapást az tudja, hogy a török mindset egész egyszerűen jóval erősebb volt. Máris mutatjuk, hogy miért!

ESL One Belo Horizonte első napi eredmények. Korán búcsúzott a Ghost. Forrás: hltv.org

Cache-en, a törökök által választott pályán minden jól indult az SK számára. Hiába hozta le az első pisztolyos körét a Space Soldiers azonnal visszalőtték őket a force-ban, majd az azt követő kört is hozta az SK. A előnyük csak nőtt és nőtt, a törököket pedig nem vádolhattuk tökéletes játékkal: sokszor estek ugyanabba a triviális hibába, mint ahogy az az alábbi videó is illusztrálja.

A fordulópont a félidő után következett! Úgy tűnik, hogy a 11-4-es zárás nem volt elég az SK számára: az iskolakörök után a törökök úgy feljöttek mint a talajvíz, és brazil többségű csapat pedig csak a játék késői szakaszában erőszakolt ki magából 2 kört CT oldalon. 

Inferno annyiban különbözött, hogy itt már a törökök ragadták magukhoz a korai előnyt, ami ha nem is fordult meg a játék középső szakaszában, de mindenképp szorosabb küzdelmet hozott. Mint mindig, coldzera ismét próbálta menteni a menthetőt, és egy egészen elképesztő statisztikát hozott annak ellenére, hogy ezt a pályát is elveszítették. 

A Space Soldiers oldaláról kiemelendő MAJ3R játéka, aki végig a csapat élmezőnyében volt, s tette mindezt az irányító szerepköréből. 

coldzera-n kívül mindenki bőven alul teljesített. Forrás: hltv.org

Könnyen lehet, hogy újra találkoznak majd, hiszen az SK "alsóágon" már kiütötte ellenfelét, míg "felsőágon" a FaZe és a Space Soldiers 19:30-kor találkozik egymással. Amelyik csapat ott nyerni tud, az simán bejut a rájátszásba, a vesztes pedig az SK-val fog találkozni! A mai közvetítés jóval előbb, már 16 órától indul, és természetesen magyarul is követhető az esemény! 

Watch live video from ESL_esporthuCS on www.twitch.tv

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!