A Fortnite közösség széttrollkodta a Blockbuster skin változtatható arcát

A Fortnite közösség széttrollkodta a Blockbuster skin változtatható arcát

De természetesen remek koncepció ötletek is napvilágot láttak!

A Fortnite negyedik szezonjában a fejlesztők elrejtettek egy olyan outfitet, amit hét hétnyi küldetés teljesítésével tudunk csak feloldani. Ennek a skinnek a kilétét mindeddig titok fedte; csak egy fekete alakot láttunk a helyén. Mivel ezen a héten jelentek meg a hetedik hét küldetései, így a skin is felfedésre került. A "The Visitor" outfit nemcsak egy +1 kozmetikai eszköz a leltárunkban, hanem a háttértörténet egyik fontos eleme is lehet.

A 4.4-es frissítés nagy csavart jelenthet a háttértörténetben - teória

A meteorban lévő kapszula szétnyílt, és már azt is tudjuk, hogy ki jött ki belőle!

A skin ugyan eléggé megosztotta a közösséget, a benne rejlő potenciál viszont tagadhatatlan. Különlegessége, hogy az "arca" kozmetikázható, a sisak plexi részére többféle minta közül is választhatunk.

A közösséget ez az infó azonnal lázba hozta; számos trollkép született meg ennek hatására. Volt olyan aki a Chappie című sci-fi mintáján indult el.

Más inkább a jelenlegi nyersanyag helyzetre fókuszált!

Volt, aki egy cukibb változatra is vágyott!

S olyan is akadt, akit igen mélyen érintett a Sony Cross Play blokkja. Az őszintébb kifejezés miatt ezt a képet ide kattintva tekinthetitek meg.

Persze azért nemcsak memekből áll a világ; készültek igazán látványos és ötletes felvételek is a Visitorról!

A mi kedvencünk az ébredés utáni selfie!

A látványos képeken felül igen kreatív koncepció ötletek is készültek, amikkel még színesebbé lehetne tenni az outfitet. Kezdésnek egy újabb sisak minta, ami a gyilkosságaink számát mutatná.

De van olyan, aki új, hetente megszerezhető arcokat és változtatható színt javasolt neki.

Csupán az arc kozmetika ötlete viszont nem mindenkinek volt elég. Az alábbi koncepcióban a páncélelemek színét is lehetne változtatni. Ettől már eléggé a HALO játékokat idézi az outfit.

Nagyon úgy néz ki egyébként, hogy az Epic Games szeretne a valamilyen szintig formálható skinek irányába elmenni. Omega és Carbide is kaptak néhány színt még a ruhájuk fénycsíkjaira; mindezen apróságok az új extrával szerelt skinek hajnalát is jelenthetik.

Nektek hogy tetszik a Blockbuster skin? Elégedettek vagytok vele?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!